کیک قهوه با رویه شکری
۲ قاشق چایخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب | |
۲۷۵ گرم آرد معمولی | |
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر | |
۷۵ گرم شکر دانه ریز | |
۱۵۰ میلی لیتر شیر | |
۲ عدد تخم مرغ | |
۱۰۰ گرم کره، آب شده و سرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری قهوه فوری که با یک قاشق آب جوش مخلوط شده | |
۵۰ گرم مغز بادام، خرد شده | |
مواد لازم برای تهیه رویه کیک : | |
۷۵ گرم آرد بکینگ پودردار | |
۷۵ گرم شکر زرد کریستالی دمرارا | |
۲ قاشق غذاخوری کره، به قطعات کوچک خرد شده | |
یک قاشق چایخوری پودر ادویه مخلوط | |
یک قاشق غذاخوری آب | |
پودر قند برای پاشیدن روی کیک |
1. | قالب کیک گردی که کف و دیواره های آن از هم جدا می شوند را با کمی کره چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. آرد و بکینگ پودر را داخل کاسه بزرگی الک کرده، سپس شکر را اضافه کنید. |
2. | شیر، تخم مرغ، کره و مخلوط قهوه را مخلوط کرده و داخل مواد بریزید. مغز بادام ها را افزوده و به آرامی مخلوط کنید و با قاشق داخل قالب بریزید. |
3. | برای تهیه رویه کیک، آرد و شکر زرد کریستالی دمرارا را در کاسه ای جداگانه مخلوط کنید. |
4. | کره را با مواد خشک ورز دهید تا مواد حالت تکه شده و جدا از هم داشته باشند. ادویه را روی مواد پاشیده، آب را بیافزایید و آنها را هم بزنید تا به شکل خرده های نان در آیند. رویه آماده شده را بطور یکسان روی مایه کیک درون قالب بپاشید. |
5. | کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید. اگر رویه کیک خیلی سریع شروع به قهوه ای شدن نمود، روی قالب را با فویل آشپزخانه بپوشانید. بگذارید کیک درون قالب سرد شود. سپس آن را از قالب بیرون بیاورید. درست قبل از سرو، روی آن پودر قند بپاشید. |
کیک قهوه با رویه شکری