توصیه سر آشپز کیک شکلات و زردآلو
می توانید به جای شکلات سفید، از شکلات شیری یا شکلات خالص استفاده نمایید.
۱۲۵ گرم کره، بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
۱۷۵ گرم شکلات سفید، خرد شده | |
۴ عدد تخم مرغ | |
۱۲۵ گرم شکر دانه ریز | |
۲۰۰ گرم آرد معمولی، الک شده | |
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
کمی نمک | |
۱۰۰ گرم برگه زردآلو، خرد شده |
1. | کف یک قالب کیک مربع شکل ۲۰ سانتیمتری را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید. |
2. | کره و شکلات را درون یک کاسه ی مقاوم در برابر حرارت روی قابلمه ای پراز آب، در حال جوش روی اجاق قرار دهید تا آب شوند. آنها را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط صاف و شفافی به دست آید. سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. |
3. | تخم مرغ ها و شکر را درون کاسه ی کره و شکلات بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط گردند. |
4. | آرد، بکینگ پودر، نمک و برگه های زردآلوی خرد شده را داخل مخلوط ریخته و به خوبی هم بزنید. |
5. | مخلوط آماده شده را درون قالب بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید. |
6. | ممکن است وسط کیک خوب نپخته باشد اما در حین سرد شدن سفت می شود. بگذارید کیک درون قالب بماند تا خنک گردد. |
7. | وقتی که کیک خوب خنک شد، آن را برگردانید و به شکل چهارگوش یا میله ای باریک برش زده و آماده ی سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز کیک شکلات و زردآلو
می توانید به جای شکلات سفید، از شکلات شیری یا شکلات خالص استفاده نمایید.