مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ گرم کره، بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۱۷۵ گرم شکلات سفید، خرد شده
۴ عدد تخم مرغ
۱۲۵ گرم شکر دانه ریز
۲۰۰ گرم آرد معمولی، الک شده
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
کمی نمک
۱۰۰ گرم برگه زردآلو، خرد شده

راهنمای دستور پخت

1.کف یک قالب کیک مربع شکل ۲۰ سانتیمتری را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.
2.کره و شکلات را درون یک کاسه ی مقاوم در برابر حرارت روی قابلمه ای پراز آب، در حال جوش روی اجاق قرار دهید تا آب شوند. آنها را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط صاف و شفافی به دست آید. سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
3.تخم مرغ ها و شکر را درون کاسه ی کره و شکلات بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط گردند.
4.آرد، بکینگ پودر، نمک و برگه های زردآلوی خرد شده را داخل مخلوط ریخته و به خوبی هم بزنید.
5.مخلوط آماده شده را درون قالب بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
6.ممکن است وسط کیک خوب نپخته باشد اما در حین سرد شدن سفت می شود. بگذارید کیک درون قالب بماند تا خنک گردد.
7.وقتی که کیک خوب خنک شد، آن را برگردانید و به شکل چهارگوش یا میله ای باریک برش زده و آماده ی سرو نمایید.

توصیه سر آشپز کیک شکلات و زردآلو

می توانید به جای شکلات سفید، از شکلات شیری یا شکلات خالص استفاده نمایید.