مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری کره نرم شده برای چرب کردن قالب
۱۵۰ گرم کره کم چرب
۱۲۵ گرم شکر دانه ریز
۱۰۰ گرم آرد بکینگ پودردار، الک شده
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو، الک شده
½ ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۲ عدد تخم مرغ
۲۲۵ گرم تکه های آناناس کنسروی در آب طبیعی آن
۱۲۵میلی لیتر ماست طبیعی کم چربیِ غلیظ (چکیده)
یک قاشق غذاخوری پودر قند
شکلات رنده شده برای تزیین

طرز تهیه

1.یک قالب کیک مربع شکل به اندازه ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب کنید.
2.کره کم چرب، شکر دانه ریز ،آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر و تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بریزید. مواد را با قاشق چوبی یا همزن برقی مخلوط کنید تا صاف و یک دست شوند.
3.مایه کیک را درون قالب آماده ریخته و سطح روی کیک را با کاردک صاف کنید. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا کیک حالتی ارتجاعی پیدا کند. پس از اینکه کیک کمی در قالب خنک شد، آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً سرد شود.
4.آناناس را آبکش کرده، به قطعات کوچک خرد کنید و سپس مجدد آبکش کنید. کمی از آناناس ها را برای تزیین روی کیک نگه دارید و بقیه را درون کاسه بریزید. ماست را اضافه کرده و طبق ذائقه تان آن را با پودر قند شیرین کنید.
5.مخلوط آناناس و ماست را بر روی سطح کیک پخش کنید و کیک را با تکه های آناناس باقیمانده تزیین نمایید. قبل از سرو، شکلات رنده شده را روی کیک بپاشید.