توصیه سرآشپز کیک شکلاتی مرمری
برای افزایش طعم شکلاتی، ۴۰ گرم شکلات مایع خالص را به مخلوط کاکائو اضافه کنید.

| ۱۷۵ گرم کره نرم شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن | |
| ۱۷۵ گرم شکر دانه ریز | |
| ۳ عدد تخم مرغ، زده شده | |
| ۱۵۰ گرم آرد بکینگ پودردار، الک شده | |
| ۲۵ گرم پودر کاکائو، الک شده | |
| ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری آب پرتقال | |
| پوست رنده شده یک عدد پرتقال |
| 1. | داخل یک قالب حلقه ای ۲۵ سانتیمتری مخصوص فر را کمی چرب کنید. |
| 2. | در کاسه ای، کره و شکر را با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا به شکل کرِم در بیایند. |
| 3. | تخم مرغ های زده شده را به تدریج اضافه کرده و پس از هر بار افزودن، آنها را خوب بزنید. |
| 4. | با استفاده از قاشق فلزی، آرد را با دقت به مخلوط کرِمی افزوده و مخلوط کنید. سپس نیمی از مخلوط را داخل کاسه ای دیگر بریزید. |
| 5. | پودر کاکائو و نصف آب پرتقال را به یکی از کاسه ها اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. |
| 6. | باقیمانده آب پرتقال و پوست پرتقال را به مخلوط کاسه دیگر بیافزایید و به آرامی هم بزنید. |
| 7. | از هر یک از این مخلوط ها با قاشق برداشته و به صورت یکی در میان داخل قالب قرار بریزید. سپس یک سیخ را میان این مخلوط ها بکشید تا طرحی مرمرین به دست بیاید. |
| 8. | کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا خوب پف کرده و به سیخی که درون آن فرو می برید چیزی نچسبد. |
| 9. | اجازه دهید کیک در قالب کمی سرد شود، سپس آن را بر روی یک سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً سرد و خنک شود. |
توصیه سرآشپز کیک شکلاتی مرمری
برای افزایش طعم شکلاتی، ۴۰ گرم شکلات مایع خالص را به مخلوط کاکائو اضافه کنید.