توصیه سرآشپز کیک شکلاتی مرمری
برای افزایش طعم شکلاتی، ۴۰ گرم شکلات مایع خالص را به مخلوط کاکائو اضافه کنید.
۱۷۵ گرم کره نرم شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن | |
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز | |
۳ عدد تخم مرغ، زده شده | |
۱۵۰ گرم آرد بکینگ پودردار، الک شده | |
۲۵ گرم پودر کاکائو، الک شده | |
۵ تا ۶ قاشق غذاخوری آب پرتقال | |
پوست رنده شده یک عدد پرتقال |
1. | داخل یک قالب حلقه ای ۲۵ سانتیمتری مخصوص فر را کمی چرب کنید. |
2. | در کاسه ای، کره و شکر را با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا به شکل کرِم در بیایند. |
3. | تخم مرغ های زده شده را به تدریج اضافه کرده و پس از هر بار افزودن، آنها را خوب بزنید. |
4. | با استفاده از قاشق فلزی، آرد را با دقت به مخلوط کرِمی افزوده و مخلوط کنید. سپس نیمی از مخلوط را داخل کاسه ای دیگر بریزید. |
5. | پودر کاکائو و نصف آب پرتقال را به یکی از کاسه ها اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. |
6. | باقیمانده آب پرتقال و پوست پرتقال را به مخلوط کاسه دیگر بیافزایید و به آرامی هم بزنید. |
7. | از هر یک از این مخلوط ها با قاشق برداشته و به صورت یکی در میان داخل قالب قرار بریزید. سپس یک سیخ را میان این مخلوط ها بکشید تا طرحی مرمرین به دست بیاید. |
8. | کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا خوب پف کرده و به سیخی که درون آن فرو می برید چیزی نچسبد. |
9. | اجازه دهید کیک در قالب کمی سرد شود، سپس آن را بر روی یک سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً سرد و خنک شود. |
توصیه سرآشپز کیک شکلاتی مرمری
برای افزایش طعم شکلاتی، ۴۰ گرم شکلات مایع خالص را به مخلوط کاکائو اضافه کنید.