مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد تخم مرغ
۵۰ گرم شکر دانه ریز
۵۰ گرم آرد معمولی(ساده)
۵۰ گرم شکلات سفید، آب شده
مواد لازم برای تهیه ترافل رویه کیک :
۳۰۰ میلی لیتر خامه پرچرب
۳۵۰ گرم شکلات سفید، خرد شده به قطعات کوچک
۲۵۰ گرم پنیر کم چرب
مواد لازم برای تزیین :
۳۵۰ گرم خرده های شکلات تلخ، شیری یا سفید
پودر کاکائو برای پاشیدن روی کیک

راهنمای دستور پخت

1.یک قالب گرد به قطر ۲۰ سانتیمتر که کف و دیواره های آن قابل جدا شدن است را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.
2.تخم مرغ ها و شکر را در یک کاسه به مدت ۱۰ دقیقه با همزن بزنید تا رنگ آنها روشن شده و پف کنند و رد همزن برای چند ثانیه روی مایه باقی بماند. آرد را داخل مواد الک كرده و با قاشق فلزی مخلوط كنید. شكلات سفید آب شده را نیز بیافزایید. مواد را داخل قالب ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه سانتیگراد و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ دقیقه بپزید تا زمانیكه به آن دست می زنید حالت ارتجاعی پیدا كرده باشد. اجازه دهید كمی خنک شده، سپس روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا كاملاً سرد شود. کیک خنک شده را به داخل قالب برگردانید.
3.برای تهیه رویه کیک، خامه را در یک شیرجوش کوچک ریخته، مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید. بگذارید كمی سرد شده، سپس شكلات سفید را اضافه كنید و هم بزنید تا آب شده و ترکیب شوند. شیرجوش را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی سرد شود. مرتب هم بزنید سپس پنیر خرد شده را اضافه كنید. مواد را بر روی کیک ریخته و کیک را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
4.برای تهیه لوله های نازک شکلاتی (caraque)، شكلات آب شده را بر روی تخته آشپزخانه (از جنس سنگ یا کائوچو) ریخته و با کاردک به ضخامت نازک پخش كنید. بگذارید شكلات خودش را بگیرد. سپس یک كاردک را با زاویه ۲۵ درجه داخل شكلات بكشید تا به شكل لوله بزرگی در بیاید. هر لوله شكلات را در یخچال بگذارید تا سفت شود و برای تزیین كیک به كار ببرید. روی کیک پودر كاكائو بپاشید.