
۱۵۰ میلی لیتر / ⅔ پیمانه روغن گیاهی | |
۱۵۰ میلی لیتر / ⅔ پیمانه ماست طبیعی پرچرب | |
۱۷۵ گرم / ¼ ۱ پیمانه شکر تصفیه نشده | |
۳ عدد تخم مرغ زده شده | |
۱۰۰ گرم / ¾ پیمانه آرد کامل بکینگ پودردار | |
۱۲۵ گرم/ ۱ پیمانه آرد بکینگ پودر دار، الک شده | |
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو | |
یک قاشق چایخوری جوش شیرین | |
۵۰ گرم شکلات خالص آب کرده | |
۱۵۰ میلی لیتر / ⅔ پیمانه ماست طبیعی پرچرب | |
۱۵۰ میلی لیتر / ⅔ پیمانه خامه پرچرب | |
۲۲۵ گرم میوه ی تازه و نرم مثل توت فرنگی یا تمشک |
1. | یک قالب کیک دایره ای شکل به قطر ۲۳ سانتیمتر را کمی چرب کنید وکف آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
2. | روغن، ماست، شکر و تخم مرغ زده شده را داخل کاسه ای بریزید و با همزن خوب بزنید تا کاملاًً با هم ترکیب شوند. آرد ها، پودر کاکائو و جوش شیرین رابا هم مخلوط کنید و به محتویات داخل کاسه بیافزایید و همه را با هم خوب ترکیب کنید. سپس شکلات آب شده را به مایه اضافه کرده و هم بزنید. |
3. | مایه کیک را داخل قالبی که از قبل آماده کرده اید، بریزید و آن را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید. برای اطمینان از پخت کیک، سیخ باریکی را داخل کیک فرو کنید، اگرهنگام بیرون آوردن سیخ، مواد به آن نچسبیده بودند، کیک آماده است. اجازه دهید کیک به مدت ۵ دقیقه در قالب بماند تا کمی سرد شود. سپس آن را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا کاملاًً خنک شود. وقتی کیک خنک شد، آن را با دو برش افقی به ۳ لایه مساوی تقسیم کنید. |
4. | ماست و خامه را داخل کاسه ی بزرگی بریزید و با همزن آنقدربزنید تا کاملاًً سفت شود، به طوری که وقتی ظرف را بر می گردانید، از ظرف نریزد. |
5. | ابتدا یک لایه از کیک را داخل ظرف مخصوص سرو بگذارید و روی آن خامه بریزید و پهن کنید. یک مقدار میوه (اگر میوه ها درشت هستند ، آنها را خرد کنید) روی خامه بچینید. این کار را برای لایه ی دوم کیک نیز انجام دهید و بعد از اینکه لایه ی سوم را چیدید روی آن را با بقیه خامه بپوشانید. مقداردیگری میوه روی سطح کیک بگذارید و کیک را برای سرو به صورت برش های مثلثی ببرید. |