توصیه سرآشپز کیک شربت لیمو
سوراخ کردن روی کیک داغ با یک سیخ باعث می شود از نفوذ شربت به درون کیک مطمئن شوید.
۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن | |
۲۰۰ گرم آرد معمولی | |
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
۲۰۰ گرم شکر دانه ریز | |
۴ عدد تخم مرغ | |
۱۵۰ میلی لیتر خامه ترش | |
پوست رنده شده یک عدد لیمو | |
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
۱۵۰ میلی لیتر روغن آفتابگردان | |
مواد لازم برای تهیه شربت : | |
۴ قاشق غذاخوری پودر قند | |
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو |
1. | یک قالب گرد به قطر ۲۰ سانتیمتر که کف و دیواره های آن قابل جدا شدن است را با کره آب شده، چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
2. | آرد را به همراه بکینگ پودر داخل یک کاسه الک کرده و شکر دانه ریز را اضافه کنید. |
3. | در کاسه ای جداگانه، تخم مرغ ها، خامه ترش، پوست لیمو، آب لیمو و روغن را با هم مخلوط کرده و هم بزنید. |
4. | مخلوط تخم مرغ را با مواد خشک مخلوط کرده و خوب ترکیب نمایید. |
5. | مخلوط را داخل قالب آماده شده ریخته و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزید تا خوب پف کرده و روی آن طلایی رنگ شود. |
6. | در همین فاصله، برای تهیه شربت، پودر قند و آب لیمو را در قابلمه ای کوچک مخلوط کرده، روی حرارت ملایم بگذارید تا شروع به قُل زدن کند و به صورت شربت درآید. |
7. | به محض اینکه کیک را از داخل فر بیرون آوردید، روی آن با یک سیخ تیز، چند سوراخ ایجاد کنید. سپس شربت را روی کیک بریزید. پس از آنکه کیک در قالب به طور کامل سرد شد، آن را بیرون آورده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز کیک شربت لیمو
سوراخ کردن روی کیک داغ با یک سیخ باعث می شود از نفوذ شربت به درون کیک مطمئن شوید.