مواد لازم و ترکیبات

۷۵ گرم کره که به قطعات کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۲۲۵ گرم آرد بکینگ پودردار
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
۷۵ گرم شکر دانه ریز
۵۰ گرم سیب خشک شده، خرد شده
۷۵ گرم کشمش
۱۵۰میلی لیتر آب سیب شیرین
یک عدد تخم مرغ، زده شده
۱۷۵ گرم تمشک

راهنمای دستور پخت

1.داخل یک قالب ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2.آرد و بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک کرده، کره و مواد را با نوک انگشت ورز دهید تا به شکل خرده نان درآیند.
3.شکر دانه ریز، سیب خشک و خرد شده و کشمش را اضافه کنید.
4.آب سیب شیرین و تخم مرغ را بیافزایید. تمام مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند. تمشک ها را خیلی آرام اضافه کنید تا از هم نپاشند.
5.مخلوط را داخل قالب آماده شده بریزید.
6.کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه سانتیگراد و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا پف کرده و روی آن کمی طلایی رنگ شود.
7.بگذارید کیک درون قالب خنک شود، سپس آن را بر روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا برای سرو کاملاً خنک شود.

توصیه سرآشپز کیک سیب با آب سیب

در صورت تمایل، می توانید آب سیب طبیعی از صافی رد شده را جایگزین آب سیب شیرین شده، نمایید.