توصیه سرآشپز کیک سیب با آب سیب
در صورت تمایل، می توانید آب سیب طبیعی از صافی رد شده را جایگزین آب سیب شیرین شده، نمایید.

| ۷۵ گرم کره که به قطعات کوچک خرد شده بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
| ۲۲۵ گرم آرد بکینگ پودردار | |
| یک قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
| ۷۵ گرم شکر دانه ریز | |
| ۵۰ گرم سیب خشک شده، خرد شده | |
| ۷۵ گرم کشمش | |
| ۱۵۰میلی لیتر آب سیب شیرین | |
| یک عدد تخم مرغ، زده شده | |
| ۱۷۵ گرم تمشک |
| 1. | داخل یک قالب ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
| 2. | آرد و بکینگ پودر را داخل کاسه ای الک کرده، کره و مواد را با نوک انگشت ورز دهید تا به شکل خرده نان درآیند. |
| 3. | شکر دانه ریز، سیب خشک و خرد شده و کشمش را اضافه کنید. |
| 4. | آب سیب شیرین و تخم مرغ را بیافزایید. تمام مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند. تمشک ها را خیلی آرام اضافه کنید تا از هم نپاشند. |
| 5. | مخلوط را داخل قالب آماده شده بریزید. |
| 6. | کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه سانتیگراد و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا پف کرده و روی آن کمی طلایی رنگ شود. |
| 7. | بگذارید کیک درون قالب خنک شود، سپس آن را بر روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا برای سرو کاملاً خنک شود. |
توصیه سرآشپز کیک سیب با آب سیب
در صورت تمایل، می توانید آب سیب طبیعی از صافی رد شده را جایگزین آب سیب شیرین شده، نمایید.