مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب
۲۲۵ گرم آرد بکینگ پودر دار
۵۰ گرم شکر دانه ریز
۱۲۵ میلی لیتر شیر
۴ قاشق غذاخوری آب پرتقال
۱۵۰ میلی لیتر روغن زیتون
۱۰۰ گرم مخلوط انواع میوه ی خشک
۲۵ گرم دانه کاج

طرز تهیه

1.کف یک قالب کیک گرد به قطر ۱۸ سانتیمتر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
2.آرد را در یک کاسه الک کنید و روی آن شکر بریزید
3.وسط مواد خشک، با دست گودی کوچکی درست کنید. شیر و آب پرتقال را در آن بریزید و با یک قاشق چوبی هم بزنید. به تدریج آنها را به مخلوط شکر و آرد اضافه کنید.
4.روغن زیتون را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند.
5.مخلوط میوه های خشک و دانه کاج را به مواد بیافزایید و با قاشق آن را در قالب آماده شده بریزید و روی آن را با کاردک صاف کنید.
6.کیک را درفری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی و سفت شود.
7.بگذارید کیک درقالب کمی خنک شود، سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک گردد.
8.کیک را برش زده و سرد یا گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز کیک روغن زیتون، میوه و خشکبار

دانه کاج بهترین ماده ی طعم دهنده به سس ایتالیایی پستو است، اما در این دستور، طعم ملایم تری را به کیک می دهد.