توصیه سرآشپز کیک روغن زیتون، میوه و خشکبار
دانه کاج بهترین ماده ی طعم دهنده به سس ایتالیایی پستو است، اما در این دستور، طعم ملایم تری را به کیک می دهد.
۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب | |
۲۲۵ گرم آرد بکینگ پودر دار | |
۵۰ گرم شکر دانه ریز | |
۱۲۵ میلی لیتر شیر | |
۴ قاشق غذاخوری آب پرتقال | |
۱۵۰ میلی لیتر روغن زیتون | |
۱۰۰ گرم مخلوط انواع میوه ی خشک | |
۲۵ گرم دانه کاج |
1. | کف یک قالب کیک گرد به قطر ۱۸ سانتیمتر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. |
2. | آرد را در یک کاسه الک کنید و روی آن شکر بریزید |
3. | وسط مواد خشک، با دست گودی کوچکی درست کنید. شیر و آب پرتقال را در آن بریزید و با یک قاشق چوبی هم بزنید. به تدریج آنها را به مخلوط شکر و آرد اضافه کنید. |
4. | روغن زیتون را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند. |
5. | مخلوط میوه های خشک و دانه کاج را به مواد بیافزایید و با قاشق آن را در قالب آماده شده بریزید و روی آن را با کاردک صاف کنید. |
6. | کیک را درفری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی و سفت شود. |
7. | بگذارید کیک درقالب کمی خنک شود، سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک گردد. |
8. | کیک را برش زده و سرد یا گرم سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز کیک روغن زیتون، میوه و خشکبار
دانه کاج بهترین ماده ی طعم دهنده به سس ایتالیایی پستو است، اما در این دستور، طعم ملایم تری را به کیک می دهد.