توصیه سرآشپز کیک خنده
در صورت تمایل، می توانید یک قاشق چایخوری ادویه را همراه با آرد، الک کرده و به مایه کیک اضافه نمایید. اگر قالب نان در اندازه داده شده ندارید، کیک را در یک قالب گرد ۱۸سانتیمتری بپزید.
۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب | |
۳۵۰ گرم مخلوط میوه خشک | |
۱۲۵ گرم کره یا مارگارین | |
۱۷۵ گرم شکر قهوه ای نرم | |
۲۲۵ گرم آرد بکینگ پودر دار | |
کمی نمک | |
۲ عدد تخم مرغ، زده شده | |
۲۲۵ گرم کنسرو آناناس خرد شده، آبکش شده | |
۱۲۵ گرم گیلاس شیرین و براق شده (گلاسه)، نصف شده |
1. | مخلوط میوه های خشک را درون کاسه بزرگی قرار داده و روی آنها آب جوش بریزید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا خیس بخورند. سپس آنها را آبکش کنید. |
2. | در یک تابه بزرگ کره و شکر را با هم ریخته و کمی حرارت دهید تا آب شوند. میوه های خیس خورده را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم پخته،گاهی آن را هم بزنید سپس بگذارید ۴ تا ۵ دقیقه به آرامی بجوشند. مخلوط را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و کنار بگذارید تا خنک شوند. |
3. | آرد و نمک را روی مخلوط درون کاسه الک کنید و خوب هم بزنید. تخم مرغ ها را افزوده و خوب با هم ترکیب کنید. |
4. | آناناس و گیلاس را به مایه کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید. آن را داخل قالب ریخته و سطح کیک را صاف نمایید. |
5. | قالب را درفری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا عدد ۴ فرهای گازی گرم شده، به مدت یک ساعت قرار دهید تا بپزد. کیک را با سیخ امتحان کنید، در صورت چسبیدن مواد به سیخ، م جدداً کیک را به فر برگردانید تا بیشتر بپزد. آن را سرد سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز کیک خنده
در صورت تمایل، می توانید یک قاشق چایخوری ادویه را همراه با آرد، الک کرده و به مایه کیک اضافه نمایید. اگر قالب نان در اندازه داده شده ندارید، کیک را در یک قالب گرد ۱۸سانتیمتری بپزید.