مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب
۳۵۰ گرم مخلوط میوه خشک
۱۲۵ گرم کره یا مارگارین
۱۷۵ گرم شکر قهوه ای نرم
۲۲۵ گرم آرد بکینگ پودر دار
کمی نمک
۲ عدد تخم مرغ، زده شده
۲۲۵ گرم کنسرو آناناس خرد شده، آبکش شده
۱۲۵ گرم گیلاس شیرین و براق شده (گلاسه)، نصف شده

طرز تهیه

1.مخلوط میوه های خشک را درون کاسه بزرگی قرار داده و روی آنها آب جوش بریزید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا خیس بخورند. سپس آنها را آبکش کنید.
2.در یک تابه بزرگ کره و شکر را با هم ریخته و کمی حرارت دهید تا آب شوند. میوه های خیس خورده را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم پخته،گاهی آن را هم بزنید سپس بگذارید ۴ تا ۵ دقیقه به آرامی بجوشند. مخلوط را داخل کاسه ای بزرگ بریزید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
3.آرد و نمک را روی مخلوط درون کاسه الک کنید و خوب هم بزنید. تخم مرغ ها را افزوده و خوب با هم ترکیب کنید.
4.آناناس و گیلاس را به مایه کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید. آن را داخل قالب ریخته و سطح کیک را صاف نمایید.
5.قالب را درفری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا عدد ۴ فرهای گازی گرم شده، به مدت یک ساعت قرار دهید تا بپزد. کیک را با سیخ امتحان کنید، در صورت چسبیدن مواد به سیخ، م جدداً کیک را به فر برگردانید تا بیشتر بپزد. آن را سرد سرو نمایید.

توصیه سرآشپز کیک خنده

در صورت تمایل، می توانید یک قاشق چایخوری ادویه را همراه با آرد، الک کرده و به مایه کیک اضافه نمایید. اگر قالب نان در اندازه داده شده ندارید، کیک را در یک قالب گرد ۱۸سانتیمتری بپزید.