
۲ قاشق چایخوری کره آب شده برای چرب کردن | |
۹۰ گرم برنج آربُریو | |
۳۵۰ میلی لیتر شیر | |
۳ تا ۴ قاشق غذاخوری شکر | |
½ قاشق چایخوری جوز هندی تازه، رنده شده | |
½ قاشق چایخوری نمک بعلاوه کمی بیشتر | |
۱۷۵ گرم آرد معمولی | |
½۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
یک قاشق چایخوری جوش شیرین | |
۱ تا ۲ قاشق غذاخوی شکر دانه ریز | |
یک عدد تخم مرغ | |
۱۷۵ میلی لیتر شیر | |
۱۲۰ میلی لیتر خامه ترش یا ماست | |
یک قاشق غذاخوری کره آب شده | |
۲ قاشق غذاخوری عسل | |
½ قاشق چایخوری اسانس بادام | |
۲ قاشق غذاخوری پرک بادام تفت داده شده | |
پودر قند برای پاشیدن روی کیک (دلخواه) | |
مواد لازم برای تهیه شربت انگور و توت : | |
۴۵۰ گرم مخلوط توت های تابستانی از جمله توت فرنگی، تمشک و شاتوت نیم شده | |
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر | |
۵۰ میلی لیتر آب انگور | |
مواد لازم برای تهیه پنیر خامه ای ماسکارپون : | |
۲ قاشق غذاخوری آب انگور | |
یک قاشق غذاخوری عسل | |
½ قاشق چایخوری اسانس بادام | |
۲۲۵ میلی لیتر پنیر ماسکارپون |
1. | برنج، شیر، شکر، جوز هندی و ½ قاشق چایخوری نمک را در ظرفی چدنی، بریزید. مواد را به جوش آورید. حرارت گاز را کم کرده مواد را مرتب هم بزنید و تا زمانیکه برنج نرم شده و شیر جذب شود، آنها را بپزید. بگذارید مواد سرد شوند. |
2. | آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، مقداری نمک و شکر را مخلوط کنید. در کاسه ای تخم مرغ، شیر، خامه ترش، کره، عسل و اسانس بادام را با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. برنج را به آرامی اضافه کنید. مخلوط آرد و بادام ها را اضافه کنید. |
3. | این مخلوط را با قاشق به آرامی داخل قالب گرد به قطر ۲۳ تا ۲۵سانتیمتری که چرب شده و قسمت ته آن از دیواره هایش جدا می شود، بریزید و روی مواد را یکنواخت، صاف کنید. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شود. آن را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا سرد شود. |
4. | توت ها را درون کاسه ای ریخته، شکر و آب انگور را اضافه کنید. برای تهیه پنیرخامه ای ماسکارپون تمام مواد لازم را با هم مخلوط کنید و داخل یخچال بگذارید. |
5. | کف و دیواره قالب را از هم جدا کرده و کیک را بر روی بشقاب مخصوص پذیرایی برش دهید. روی کیک پودر قند بپاشید و کیک شیرین برنج را با شربت انگور و توت و مخلوط پنیر آماده شده، سرو نمایید. در صورت تمایل، پنیر را با قیف و ماسوره بر روی کیک، شکوفه بزنید. |