مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب
۴ عدد تخم مرغ، زرده و سفیده از هم جدا شده
۱۲۵ گرم شکردانه ریز بعلاوه ۲ قاشق چایخوری برای خامه
پوست ریز رنده شده و آب ۲عدد پرتقال
پوست ریز رنده شده و آب یک عدد لیمو ترش
۱۲۵گرم بادام زمینی
۲۵ گرم آرد بکینگ پودر دار
۲۰۰ میلی لیتر خامه فرم گرفته
یک قاشق غذاخوری پودر دارچین
۲۵ گرم بادام پرک، تفت داده شده
مقداری پودر قند برای پاشیدن روی کیک

راهنمای دستور پخت

1.کف قالب کیک دایره ای شکل گود با قطر ۱۸ سانتیمتر را کمی چرب کنید.
2.زرده تخم مرغ ها و شکر را با هم مخلوط کنید، خوب هم بزنید تا مخلوط، غلیظ و کرِم رنگ شود. نصف پوست پرتقال و همه پوست لیمو ترش را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
3.آب پرتقال، لیمو ترش و بادام زمینی را ترکیب، و به مخلوط تخم مرغ افزوده هم بزنید تا مخلوط رقیق می شود. آرد را کم کم به آن اضافه کنید.
4.سفیده ی تخم مرغ ها را بزنید تا کاملاً سفت شوند. سپس آن را کم کم به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید.
5.مخلوط آماده شده را داخل قالب کیک که از قبل آماده کرده اید، بریزید و آن را داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ دقیقه بگذارید تا کاملاً بپزد و طلایی شود. برای اطمینان از پخت، وقتی آن را فشار می دهید باید به حالت اول برگردد. بگذارید قالب کیک ۱۰ دقیقه بماند تا سرد شود، سپس آن را از قالب خارج کنید. در این مرحله، پف کیک کم کم می خوابد.
6.خامه را آنقدر بزنید تا سفت شود، به طوریکه وقتی ظرف را بر می گردانید، از آن نریزد. سپس باقیمانده پوست پرتقال، دارچین و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
7.زمانی که کیک کاملاً خنک شد، روی آن بادام زمینی بریزید و مقداری پودر قند بپاشید و آن را همراه خامه سرو نمایید.

توصیه سرآشپز کیک بادام و پرتقال

شما می توانید این کیک را همراه با شیره سرو نمایید. برای تهیه آن باید ۲ عدد پوست پرتقال رنده شده را همراه ۷۵ گرم شکر دانه ریز و ۲ قاشق غذاخوری آب با هم مخلوط کنید و اجازه دهید ۵ تا ۶ دقیقه بجوشد تا سفت شود.