مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب
۲۲۵ گرم شکلات خالص، خرد شده
۳ قاشق غذاخوری آب
۱۵۰ گرم شکر قهوه ای نرم
۱۷۵ گرم کره، نرم شده
۲۵ گرم پودر بادام
۳ قاشق غذاخوری آرد بکینگ پودردار
۵ عدد تخم مرغ، سفیده و زرده جدا شده
۱۰۰ گرم مغز بادام پوست کنده، ریز خرد شده
پودر قند برای پاشیدن روی کیک
خامه پرچرب برای سرو (دلخواه)

راهنمای دستور پخت

1.یک قالب کیک گرد به قطر۲۳ سانتیمتر را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2.شکلات را همراه آب در یک شیرجوش روی حرارت کم قرار دهید، هم بزنید تا یکدست شود. شیرجوش را از روی حرارت بردارید شکر را به آن اضافه کرده، هم بزنید تا حل شود.
3.کره را به مقادیر کم اضافه کنید تا داخل شکلات آب شود. آرد و پودر بادام را اضافه نمایید. زرده های تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از هر بار افزودن،آنها راخوب با مواد بزنید.
4.سفیده تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا پف کنند و از ظرف نریزند. سپس با قاشق فلزی آنها را داخل مخلوط شکلات بریزید. بادام خرد شده را به آن افزوده و هم بزنید. مایه آماده شده ی کیک را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف و یکدست نمایید.
5.کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد، خوب پف کند و سفت شود. ممکن است سطح کیک در زمان پخت، ترک بخورد.
6.بگذارید ۳۰تا ۴۰ دقیقه کیک داخل قالب بماند تا سرد شود. سپس آن را در روی یک سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً خنک شود. پودر قند را روی آن بپاشید و در صورت تمایل برش های آن را با مقداری خامه پرچرب، سرو نمایید.

توصیه سر آشپز کیک بادام شکلاتی

برای اینکه طعم بادام بیشتر احساس شود، بادام های خرد شده را در یک ماهیتابه خشک روی حرارت متوسط به مدت ۲ دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شوند.