مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم کره (به دمای محیط رسیده ) بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۱۷۵ گرم مغز بادام خام با پوست
۲۰۰ گرم شکر بعلاوه ۲ قاشق غذاخوری
۳ عدد تخم مرغ، کمی زده شده
یک قاشق چایخوری اسانس بادام
یک قاشق چایخوری اسانس وانیل
۷۵ گرم آرد معمولی
کمی نمک
مواد لازم برای سرو :
پودر قند برای پاشیدن روی کیک
بادام پرک، تفت داده شده

راهنمای دستور پخت

1.قالب گرد یا مربع شکل به اندازه ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب کرده و درون آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2.بادام ها را داخل مخلوط کن ریخته، آسیاب کنید تا به شکل مخلوط پودری در بیایند.
3.در یک کاسه، کره و شکر را آنقدر هم بزنید تا صاف و یکدست شده و پف کند. بادام ها، تخم مرغ ها و اسانس وانیل و بادام را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.
4.آرد و نمک را افزوده و کمی مخلوط کنید تا آرد کاملاً با مواد دیگر ترکیب شود.
5.مخلوط را با قاشق داخل قالب چرب شده بریزید و روی آن را صاف کنید. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزید تا زمانی که آن را فشار می دهید بافت اسفنجی پیدا کرده باشد.
6.قالب را از فر خارج کرده و روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شود. روی کیک پودر قند بپاشید و با پرک های بادام تفت داده، تزیین کرده و سرو نمایید.