
| ۲۲۵ گرم کره (به دمای محیط رسیده ) بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
| ۱۷۵ گرم مغز بادام خام با پوست | |
| ۲۰۰ گرم شکر بعلاوه ۲ قاشق غذاخوری | |
| ۳ عدد تخم مرغ، کمی زده شده | |
| یک قاشق چایخوری اسانس بادام | |
| یک قاشق چایخوری اسانس وانیل | |
| ۷۵ گرم آرد معمولی | |
| کمی نمک | |
| مواد لازم برای سرو : | |
| پودر قند برای پاشیدن روی کیک | |
| بادام پرک، تفت داده شده |
| 1. | قالب گرد یا مربع شکل به اندازه ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب کرده و درون آن کاغذ روغنی بیاندازید. |
| 2. | بادام ها را داخل مخلوط کن ریخته، آسیاب کنید تا به شکل مخلوط پودری در بیایند. |
| 3. | در یک کاسه، کره و شکر را آنقدر هم بزنید تا صاف و یکدست شده و پف کند. بادام ها، تخم مرغ ها و اسانس وانیل و بادام را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید. |
| 4. | آرد و نمک را افزوده و کمی مخلوط کنید تا آرد کاملاً با مواد دیگر ترکیب شود. |
| 5. | مخلوط را با قاشق داخل قالب چرب شده بریزید و روی آن را صاف کنید. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزید تا زمانی که آن را فشار می دهید بافت اسفنجی پیدا کرده باشد. |
| 6. | قالب را از فر خارج کرده و روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شود. روی کیک پودر قند بپاشید و با پرک های بادام تفت داده، تزیین کرده و سرو نمایید. |