مواد لازم و ترکیبات

۳ عدد تخم مرغ متوسط
۷۵ گرم پودر بادام
۲۰۰ گرم پودر شیر خشک
۲۰۰ گرم شکر
½ قاشق چایخوری زعفران نساییده
۱۰۰ گرم کره بی نمک
۲۵ گرم مغز بادام پرک شده

راهنمای دستور پخت

1.خم مرغ ها را با هم در یک کاسه بشکنید، آنها را زده و کنار بگذارید.
2.پودر بادام، پودر شیر، شکر و زعفران را در یک کاسه ی بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید.
3.کره را در قابلمه ای کوچک، آب کنید.
4.کره را روی مخلوط مواد خشک بریزید و با چنگال هم بزنید و خوب مخلوط کنید.
5.تخم مرغ ها را به مخلوط کره و بادام، اضافه کرده و هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.
6.خمیر را در یک قالب نیمه گود نسوز به قطر ۱۵ تا ۲۰سانتیمتر بریزید و در فری که از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی گرم کرده اید، به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. برای امتحان مغز پخت بودن کیک، نوک کارد یا یک سیخ را درون کیک فرو ببرید. در صورت پخته بودن کیک، مواد به کارد نمی چسبند و تمیز بیرون می آید.
7.وقتی کیک خنک شد، آن را به اندازه ها ی یکسان ببرید.
8.برش های کیک را با پرک های بادام تزیین کرده، در ظرف پذیرایی قرار داده و گرم یا سرد سرو نمایید.

توصیه سرآشپز کیک بادام

برش های این کیک بهتر است هنگام مصرف گرم باشند، اما می توان آنها را از یک روز قبل یا حتی از یک هفته قبل آماده کرد و در زمان سرو، سرد یا گرم شده، مصرف نمود. علاوه بر این، امکان منجمد کردن آنها هم وجود دارد.