کیک ایتالیایی برنج لیمویی

| یک لیتر/ ¾ پیمانه شیر | |
| مقدار کمی نمک | |
| ۲۰۰ گرم برنج خرده یا برنج مخصوص پودینگ | |
| یک عدد غلاف وانیل، دانه های آن جدا شده و کنار گذاشته شود | |
| ۶۰ گرم کشمش بی دانه | |
| ۵۰ گرم آب | |
| ۲ قاشق چایخوری کره آب شده، برای چرب کردن قالب | |
| پولنتا (آرد ذرت) برای پاشیدن کف قالب | |
| ۱۴۰ گرم شکر دانه ریز | |
| پوست رنده شده یک عدد لیمو | |
| ۶۰ گرم کره، نگینی خرد شده | |
| ۳ عدد تخم مرغ | |
| ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو (دلخواه) | |
| پودر قند | |
| مواد لازم برای سرو : | |
| ۱۷۵ گرم پنیر ماسکارپون | |
| ۲ قاشق غذاخوری خامه زده شده |
| 1. | شیر را در یک قابلمه چدنی به جوش آورده، نمک و برنج را اضافه کرده و بگذارید دوباره به جوش بیاید. غلاف و دانه های وانیل را به شیر بیافزایید. حرارت را کم کرده و گاهی آن را هم بزنید. درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت ۳۰دقیقه به آرامی بجوشد تا برنج نرم شده و شیر جذب برنج شود. |
| 2. | در همین فاصله، کشمش و آب را در قابلمهای کوچک به جوش آورید، آن را کنار بگذارید تا آب جذب آن شود. |
| 3. | یک قالب کیک گرد به قطر ۲۵سانتیمتر را که ته آن قابل جدا شدن است، انتخاب کنید. قسمت تحتانی و کناره های قالب را با کره چرب کنید. ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را بطور یکنواخت ته قالب بپاشید تا کف آن را بپوشاند، با تکاندن قالب، پولنتای اضافی را بیرون بریزید. |
| 4. | برنج را از روی حرارت برداشته و غلاف وانیل را از آن بیرون بیاورید. یک قاشق غذاخوری شکر را نگه داشته و بقیه آن را همراه پوست لیمو و کره اضافه کرده و هم بزنید تا شکر حل شود. سپس قابلمه را درون آب یخ بگذارید تا مواد داخل آن سرد شود. کشمشها و باقیمانده آب را نیز بیافزایید. |
| 5. | با استفاده از همزن برقی، تخممرغ ها را حدود ۲ دقیقه بزنید تا پف کرده و سفت شوند. نیمی از آن را به مخلوط برنج افزوده و به آرامی هم بزنید، سپس بقیه آن را نیز بیافزایید. در صورت تمایل، آبلیمو را به این مواد اضافه نمایید. |
| 6. | مواد آماده شده را داخل قالب ریخته و روی آن را صاف کنید. یک قاشق غذاخوری شکر را که از قبل نگه داشته اید، روی آن بپاشید و کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۳۲۵درجه سانتیگراد یا ۱۶۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا پف کرده، طلایی رنگ و سفت شود. قالب را روی سینی مشبک فلزی فر قرار دهید تا خنک شود. |
| 7. | کیک را از قالب بیرون آورده، روی آن پودر قند بپاشید و به بشقاب مخصوص پذیرایی انتقال دهید. پنیر ماسکارپون را با کمی آب و خامه بزنید و کنار کیک سرونمایید. |
کیک ایتالیایی برنج لیمویی