مواد لازم و ترکیبات

۱۷۵ گرم کره، ن رم شده بعلاوه کمی برای چرب کردن قالب
۱۷۵ گرم شکر تصفیه نشده
۳ عدد تخم مرغ زده شده
۱۵۰ گرم آرد بکینگ پودردار
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۲ قاشق غذاخوری شیر
۲عدد گلابی کوچک پوست کنده، بدون هسته، برش خرده

طرز تهیه

1. کف یک قالب کیک گود به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب کنید وکاغذ روغنی بیاندازید.
2.در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با همزن بزنید تا کرِمی کمرنگ و پفکی درست شود.
3.تخم مرغ زده شده را به تدریج به کرم اضافه کنید و پس از هر بار افزودن، خوب با مواد بزنید.
4. آرد و کاکائو را به کاسه اضافه کنید و شیر را به آرامی افزوده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
5.مخلوط آماده شده را با قاشق داخل قالب بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید.
6.برش های گلابی را روی مخلوط کیک در شعاع قالب بچینید.
7.سینی را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت ویا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا زمانی که کیک، سفت شده باشد.
8.اجازه دهید کیک داخل قالب خنک شود. سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا قبل از سرو، کاملاً خنک شود.

توصیه سرآشپز کیک اسفنجی شکلات و گلابی

کیک را با شکلات آب شده میل نمایید. شکلات را روی کیک بریزید و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو نمایید.