کیک اسفنجی بدون تخم مرغ

| ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب | |
| ۲۲۵ گرم آرد گندم کامل بکینگ پودر دار | |
| ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
| ۱۷۵ گرم شکر دانه ریز | |
| ۶ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان | |
| ۲۵۰ میلی لیتر آب | |
| یک قاشق چایخوری اسانس وانیل | |
| ۴ قاشق غذاخوری مارمالاد کم شکر توت فرنگی یا شاتوت | |
| پودر قند برای پاشیدن روی کیک |
| 1. | کف دو قالب گرد به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب کرده و داخل آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید. |
| 2. | آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ الک کنید و اگر سبوسی از آرد در صافی باقی ماند،آن را هم داخل کاسه بریزید. |
| 3. | روغن آفتابگردان، آب و اسانس وانیل را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی یک دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوط خمیری نرم و یکدستی درست شود. سپس آن را به طور مساوی در قالب های آماده شده، بریزید. |
| 4. | کیک ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم شده، به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا وقتی آن را به آرامی می فشارید، فرو برود وحالت ارتجاعی داشته و دوباره سر جای خودش برگردد. |
| 5. | بگذارید کیک ها کمی داخل قالب خنک شوند سپس آنها را برگردانید و روی سینی مشبک فلزی قرار دهید. |
| 6. | برای سرو کردن، یکی از کیک ها را روی بشقاب پذیرایی قرار دهید. روی آن را با مارمالاد بپوشانید و کیک دیگر را روی آن بگذارید. |
| 7. | پودر قند را روی آن پاشیده، برش دهید و سرو نمایید. |
کیک اسفنجی بدون تخم مرغ