مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب
۲۲۵ گرم آرد گندم کامل بکینگ پودر دار
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز
۶ قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
۲۵۰ میلی لیتر آب
یک قاشق چایخوری اسانس وانیل
۴ قاشق غذاخوری مارمالاد کم شکر توت فرنگی یا شاتوت
پودر قند برای پاشیدن روی کیک

راهنمای دستور پخت

1.کف دو قالب گرد به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب کرده و داخل آنها را با کاغذ روغنی بپوشانید.
2.آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ الک کنید و اگر سبوسی از آرد در صافی باقی ماند،آن را هم داخل کاسه بریزید.
3.روغن آفتابگردان، آب و اسانس وانیل را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی یک دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوط خمیری نرم و یکدستی درست شود. سپس آن را به طور مساوی در قالب های آماده شده، بریزید.
4.کیک ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم شده، به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا وقتی آن را به آرامی می فشارید، فرو برود وحالت ارتجاعی داشته و دوباره سر جای خودش برگردد.
5.بگذارید کیک ها کمی داخل قالب خنک شوند سپس آنها را برگردانید و روی سینی مشبک فلزی قرار دهید.
6.برای سرو کردن، یکی از کیک ها را روی بشقاب پذیرایی قرار دهید. روی آن را با مارمالاد بپوشانید و کیک دیگر را روی آن بگذارید.
7.پودر قند را روی آن پاشیده، برش دهید و سرو نمایید.