مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک قاشق چایخوری زنجبیل، له شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری گرام ماسالا
یک قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری پودر فلفل
یک عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
یک عدد فلفل سبز، ریز خرد شده
برگ گشنیز تازه
یک قاشق غذاخوری آرد نخود
۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه روغن
مواد لازم برای تهیه سس
۲ قاشق غذاخوری روغن
۳ عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
۲ تکه دارچین کوچک
۲ عدد هل سیاه بزرگ
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری نمک
۷۵ میلی لیتر/ ½ ۴ قاشق غذاخوری ماست
۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه آب
برای تزیین
برگ گشنیز تازه، ریز خرد شده
یک عدد فلفل سبز، ریز خرد شده

راهنمای دستور پخت

1.گوشت را دریک کاسه ی بزرگ قرار دهید.زنجبیل، سیر، گرام ماسالا، نمک، پودر فلفل، پیاز، فلفل، گشنیز و آرد نخود را به آن بیافزایید و با یک چنگال خوب هم بزنید.
2.از مخلوط به دست آمده کوفته های کوچکی با دست، درست کنید و کنار بگذارید.
3.برای درست کردن سس، روغن را گرم کرده و پیازها را در آن سرخ کنید تا طلائی شوند. دارچین و هل را اضافه کرده، حرارت را کم کنید. ۵ دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید. سپس زنجبیل، سیر، نمک، ماست و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4.سس را به ظرف گود مخصوص منتقل کنید و با گشنیز و فلفل تزیین نمایید.
5.روغن را گرم کنید و کوفته ها را ۸ الی۱۰ دقیقه تا وقتی به رنگ طلایی تیره در آیند، سرخ کنید.
6.کوفته ها را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و با سس و نان هندی سرو نمایید.