
| ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده | |
| یک قاشق چایخوری زنجبیل، له شده | |
| یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
| یک قاشق چایخوری گرام ماسالا | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ½ قاشق چایخوری پودر فلفل | |
| یک عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده | |
| یک عدد فلفل سبز، ریز خرد شده | |
| برگ گشنیز تازه | |
| یک قاشق غذاخوری آرد نخود | |
| ۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه روغن | |
| مواد لازم برای تهیه سس | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن | |
| ۳ عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده | |
| ۲ تکه دارچین کوچک | |
| ۲ عدد هل سیاه بزرگ | |
| یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ۷۵ میلی لیتر/ ½ ۴ قاشق غذاخوری ماست | |
| ۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه آب | |
| برای تزیین | |
| برگ گشنیز تازه، ریز خرد شده | |
| یک عدد فلفل سبز، ریز خرد شده |
| 1. | گوشت را دریک کاسه ی بزرگ قرار دهید.زنجبیل، سیر، گرام ماسالا، نمک، پودر فلفل، پیاز، فلفل، گشنیز و آرد نخود را به آن بیافزایید و با یک چنگال خوب هم بزنید. |
| 2. | از مخلوط به دست آمده کوفته های کوچکی با دست، درست کنید و کنار بگذارید. |
| 3. | برای درست کردن سس، روغن را گرم کرده و پیازها را در آن سرخ کنید تا طلائی شوند. دارچین و هل را اضافه کرده، حرارت را کم کنید. ۵ دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید. سپس زنجبیل، سیر، نمک، ماست و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. |
| 4. | سس را به ظرف گود مخصوص منتقل کنید و با گشنیز و فلفل تزیین نمایید. |
| 5. | روغن را گرم کنید و کوفته ها را ۸ الی۱۰ دقیقه تا وقتی به رنگ طلایی تیره در آیند، سرخ کنید. |
| 6. | کوفته ها را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و با سس و نان هندی سرو نمایید. |