توصیه سرآشپز ساندویچ پان بانیا
در دستور مدیترانه ای دیگری که از این غذا برای پر کردن داخل باگت موجود است، می توانید از سیر له شده، فلفل دلمه ای قرمز و سبز، باقلای ریز، خیارهای ریز، مغز آرتیشو، پیاز و زیتون های بی هسته استفاده کنید.
یک قرص نان باگت ۴۰سانتیمتری (باریکتر از نان های باگت فرانسوی) | |
روغن زیتون بکر طعم دار | |
پوره تاپی نِید با زیتون سیاه و با زیتون سبز (دلخواه) | |
مواد لازم برای تهیه مواد میانی ساندویچ : | |
۲ عدد تخم مرغ، سفت پخته شده و پوست کنده | |
۵۰ گرم فیله ماهی کولی در روغن | |
حدود ۸۵ گرم زیتون خوش طعم بسته به سلیقه خودتان | |
برگ کاهو از هر نوع آن، شسته، آبش را تکان دهید تا خوب خشک باشد | |
حدود ۴ عدد گوجه فرنگی بیضی و تخم مرغی شکل | |
۲۰۰ گرم کنسرو ماهی تن در آب شور، خوب آبکش شده و ورقه شده |
1. | تخم مرغ ها را خرد کنید، ماهی های کولی را آبکش کرده و آنها را از طول به دو قسمت ببرید. هسته زیتون ها را بگیرید و آنها را نصف کنید. |
2. | نان باگت را از طول به دو نیم قسمت کنید و حدود یک سانتیمتر از مغز نان را از سر تا ته آن خالی کنید و سعی کنید دور تا دور نان، لبه ای از مغز نان در هر دو نیمه باقی بماند. |
3. | داخل هر دو نیمه نان را مقدار فراوانی روغن زیتون بمالید و اگر مایلید طعم و مزه بیشتری به ساندویچ بدهید می توانید پس از این مرحله، روی نان ها پوره تاپی نِید نیز بمالید. سپس برگ های کاهو را روی نیمه پایینی، بچینید. |
4. | حلقه های تخم مرغ پخته شده و گوجه فرنگی، زیتون، ماهی کولی و تن را داخل نان قرار دهید و کمی روغن زیتون روی آن بپاشید. بین لایه های مواد از انواع کاهوهای در دسترس استفاده کنید. می توانید داخل ساندویچ را هر اندازه که دوست دارید پر کنید. |
5. | نیمه دیگر نان را روی نیمه پر شده قرار دهید و آن را محکم به سمت پایین فشار دهید. با ورقه محافظ پلاستیکی دور تا دور آن را بپیچید و روی بشقاب یا ظرفی قرار دهید که در یخچال جا شود. وسیله سنگینی روی آن قرار داده و بگذارید در یخچال چندین ساعت خوب سرد و خنک شود. برای سرو آن را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و در صورت تمایل، با یک نخ دور آنها را ببندید تا از هم باز نشوند. |
توصیه سرآشپز ساندویچ پان بانیا
در دستور مدیترانه ای دیگری که از این غذا برای پر کردن داخل باگت موجود است، می توانید از سیر له شده، فلفل دلمه ای قرمز و سبز، باقلای ریز، خیارهای ریز، مغز آرتیشو، پیاز و زیتون های بی هسته استفاده کنید.