مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۶ عدد پیازچه، خرد شده
۲۵۰ گرم برگهای تازه و نازک اسفناج بدون ساقه، شسته شده
۶۰ گرم برنج دانه بلند (به غیر از باسماتی) پخته و آبکش شده
۴ قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
۴ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۴ قاشق غذاخوری دانه کاج
۲ قاشق غذاخوری کشمش
۶۰ گرم پنیر فتا آبکش شده و خرد شده
¼ ۱ جوز هندی، هنگام مصرف رنده شود
کمی فلفل و پودر فلفل قرمز (دلخواه)
۴۰ ورقه خمیر فیلو
۲۵۰ گرم کره آب شده
فلفل

راهنمای دستور پخت

1.روغن را در یک قابلمه گرم کنید، پیازچه ها را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید. پس از افزودن اسفناج ها فقط با همان آبی که پس از شستشو روی برگ ها باقیمانده، آنها را بپزید و هم بزنید تا اسفناج کم کم نرم شود. مخلوط اسفناج و پیازچه را به کاسه ای منتقل کنید تا خوب خنک شوند و بتوانید با دست آنها را فشار داده و تمامی آب باقیمانده داخل آن را بچلانید.
2.۲برنج پخته و آبکش شده را همراه دانه های کاج، سبزی ها، کشمش، پنیر فتا، جوز هندی، کمی پودر فلفل سیاه و قرمز به کاسه اضافه کنید.
3.ورقه های خمیر فیلو را روی هم قرار دهید تا با بریدن مربعی به ضلع ۱۵سانتیمتر، ۴۰ ورقه مربع شکل داشته باشید. ۸ عدد دیگر از ورقه ها را به شکل دایره ای به قطر۱۰سانتیمتر برش بزنید. خمیرهای اضافی را جمع کنید. روی قطعات گرد و چهارگوش بریده شده، یک دستمال نمدار پهن کنید.
4.کف چهار قالب فلزی مخصوص تارت یکنفره ( با قطر۱۰سانتیمتر ) را به کمک یک قلم موی مخصوص آشپزخانه، کره آب شده بمالید. یک ورقه از خمیر مربع شکل را کف قالب پهن کنید و کره ذوب شده را دوباره روی آن بمالید. این کار را با ۹ ورقه خمیر مربع شکل دیگر تکرار کنید و دقت کنید خمیر را به سمت لبه های قالب فشار ندهید.
5.یک چهارم از کل مقدار مواد و سبزیجات مخلوط شده را با قاشق داخل خمیرها بریزید و روی آن را صاف کنید. یک ورقه خمیر گرد را روی مواد قرار دهید و پس از مالیدن کره، یک ورقه دیگر روی آن بگذارید. لبه های آویزان خمیرهای چهارگوش را روی دو لایه خمیر گرد جمع و تا کنید و باز هم کره بمالید. این مراحل را با سه قالب تارت دیگر و بقیه مواد تکرار کنید.
6.قالب ها را در سینی فر بچینید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی قرار دهید و بگذارید به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد تا زمانیکه رویه خمیر فیلو طلایی و برشته شود. پس از پخت، ۵ دقیقه صبر کنید. سپس کلوچه ها را از قالب بیرون بیاورید.