مواد لازم و ترکیبات

۶ قاشق غذاخوری روغن
یک عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
۳ عدد فلفل سبز، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۴۵۰ گرم کدو سبز، حلقه شده
۲ عدد گوجه فرنگی، حلقه شده
برگ گشنیز تازه، بعلاوه مقداری برای تزیین
۲ قاشق چایخوری تخم شنبلیله

راهنمای دستور پخت

1.روغن را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید.
2.پیاز، فلفل سبز، زنجبیل، سیر و پودر فلفل قرمز را به ماهیتابه اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا مخلوط شوند.
3.کدوسبز و گوجه فرنگی های حلقه شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و آنها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید و سرخ کنید.
4.گشنیز و شنبلیله را بیافزایید و اجازه دهید مواد به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزند.
5.ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید. سپس غذا را تزیین کرده و آن را گرم و همراه چاپاتی سرو نمایید.

توصیه سرآشپز کدوسبز با تخم شنبلیله

برگ ها و تخم گیاه شنبلیله هر دو در آشپزی استفاده می شوند، اما ساقه و ریشه آن چون طعم تلخی دارند، باید قبلاً از برگ ها جدا شوند، دانه یا تخم شنبلیله شکل پهن و رنگ قهوه ای مایل به زرد دارد. در صورت تمایل، می توانید از تخم گشنیز به جای تخم شنبلیله استفاده کنید.