مواد لازم و ترکیبات

۲۰۰ گرم کره
۴ عدد گوشت ۲۵۰ گرمی گوساله با استخوان، پاک شده
یک عدد پیاز درشت، خلال شده
۲ عدد سیب بدون پوست و هسته، خلال شده
۱۷۵ گرم قارچ دکمه ای(معمولی)
یک قاشق غذاخوری ترخون تازه
۸ عدد دانه فلفل سیاه
یک قاشق غذاخوری دانه کنجد
۴۰۰ گرم برگه هلو یا زردآلو
۱۰۰ میلی لیتر روغن زیتون خالص
۲ عدد گوجه فرنگی گرد، دو نیم شده
۱۷۵ گرم پنیر ماسکارپن
برگ های ریز و تازه یک شاخه ریحان بازل
نمک و فلفل
برگ ریحان بازل برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.۶۰ گرم از کره را در ماهیتابه ای آب کنید. هر دو طرف گوشت ها را با حرارت کم به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید و کنار گذاشته، گرم نگه دارید.
2.خلال های پیاز را همراه سیب در همان ماهیتابه سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ شوند. سپس آنها را به یک بشقاب انتقال دهید و گوشت های سرخ شده را روی این مخلوط قرار داده و گرم نگه دارید.
3.باقی کره را داخل ماهیتابه بریزید و قارچ ها، ترخون و دانه های فلفل را روی حرارت کم، به مدت ۳ دقیقه در کره آب شده تفت دهید. سپس کنجد را افزوده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
4.در یک دیگ آب را همراه کمی نمک به جوش آورید. پاستا را با یک قاشق غذاخوری روغن داخل دیگ بریزید و بگذارید به مدت ۹ تا ۱۰ دقیقه بپزد تا نرم شود ولی له نشده و زیر دندان سفت باشد. پاستا را آبکش کرده و به ظرف مخصوص پذیرایی که از قبل گرم کرده اید، منتقل نمایید.
5.گریل فر را روشن کرده و گوجه فرنگی های نصف شده را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید یا می توانید آنها را در ماهیتابه سرخ کنید.
6.روی پاستای داخل ظرف را با پنیر ماسکارپن بپوشانید و باقیمانده روغن زیتون را روی آنها بپاشید. سپس مخلوط پیاز، سیب و تکه های گوشت را روی مواد داخل ظرف بریزید و با قاشق از مخلوط قارچ، دانه های فلفل و عصاره ای که از این مواد خارج شده، روی گوشت بریزید. گوجه فرنگی ها و برگ های ریحان را دور ظرف بچینید و آن را ۵ دقیقه در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۲ فرهای گازی قرار دهید.
7.پس از بیرون آوردن غذا از فر کمی نمک و فلفل به آن بزنید و با برگ های ریحان تازه تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

کتلت دسته دار به سبک ناپل ایتالیا