توصیه سرآشپز کباب گوشت بره
اگر از سیخ های چوبی استفاده می کنید، آنها را ۲۰ دقیقه قبل از استفاده خیس کنید تا در هنگام پخت کباب نسوزند.
یک کیلوگرم گوشت بره، بدون استخوان و خرد شده | |
یک قاشق چایخوری پودر تردکننده گوشت | |
½۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
½۱ قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
½ قاشق چایخوری نمک | |
½ قاشق چایخوری زردچوبه | |
۲ قاشق غذاخوری آب | |
۸ عدد گوجه فرنگی، نصف شده | |
۸ عدد پیاز ریز | |
۱۶ عدد قارچ | |
یک عدد فلفل دلمه قرمز، درشت خرد شده | |
یک عدد فلفل دلمه سبز، درشت خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری روغن | |
۲ عدد لیمو، چهار قاچ شده برای تزیین |
1. | گوشت های خرد شده را بشویید و در ظرف تمیزی قرار دهید. پودر ترد کننده را به گوشت ها اضافه کنید و با دست آنها را هم بزنید تا کاملاً پودر و گوشت به هم آغشته شوند. سپس آنها را حدود ۳ ساعت در دمای اتاق کنار بگذارید. |
2. | زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، زردچوبه و نمک را درون یک کاسه مخلوط کنید. بعد از افزودن آب کاملاً هم بزنید. گوشت ها را اضافه کنید و دوباره به هم بزنید تا مخلوط ادویه به طور کامل به گوشت ها آغشته شود. |
3. | گوشت ها را یکی در میان با نصفه های گوجه، پیاز، قارچ و فلفل دلمه ای ها به سیخ بکشید. گوشت ها و سبزیجات را با استفاده از یک قلم مو کاملاً روغن بمالید. |
4. | گریل فر را از قبل گرم کنید، کباب ها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا وقتیکه کاملاً بپزند، درون آن قرار دهید. پس از پخت کباب ها را به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل کنید و برش های لیمو را کنار آن بگذارید و بلافاصله همراه برنج دم کرده و یک رایتا ، سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز کباب گوشت بره
اگر از سیخ های چوبی استفاده می کنید، آنها را ۲۰ دقیقه قبل از استفاده خیس کنید تا در هنگام پخت کباب نسوزند.