مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری پودر ترد کننده گوشت
۴۵۰ گرم گوشت کم چرب، چرخ شده
برگ گشنیز تازه
یک عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
۲ عدد فلفل سبز تند، ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری ماست
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه،له شده
یک قاشق چایخوری پودر زیره سبز
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
½ قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری ادویه مخلوط
یک قاشق چایخوری گرام ماسالا
پودر فلفل قرمز برای تزیین
برش های لیمو

راهنمای دستور پخت

1.پودر ترد کننده و گوشت چرخ شده را با انگشتان به خوبی مخلوط کنید. سپس حداقل به مدت ۳ ساعت آنها را کنار بگذارید.
2.در همین فاصله، گشنیزها را ریز خرد کرده، با پیاز و فلفل سبز داخل یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.
3.در کاسه ای دیگر، ماست را با زنجبیل، سیر، زیره، پودر گشنیز، نمک، پودر فلفل قرمز، ادویه مخلوط و گرام ماسالا مخلوط کنید. سپس این مخلوط را با مواد داخل کاسه ی دیگر ترکیب کنید.
4.ترکیب به دست آمده را با گوشت یکی کرده و با دست مخلوط نمایید. گوشت آماده شده را به ۱۰ تا ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به کمک انگشتانتان دور یک سیخ قرار داده و آن را دور سیخ بچسبانید.
5.کباب ها را روی حرارت متوسط داخل گریل فر کباب کرده و هر چند دقیقه یک بار آنها را با روغن چرب کنید.
6.در پایان پودر فلفل قرمز را روی آنها بپاشید و با تزیین برش های لیمو ترش و یک نوع رایتا سرو نمایید.

توصیه سرآشپز کباب شیخ

این کباب ها بر روی کباب پز خوشمزه می شوند. آن را در مهمانی ها همراه نان پیتا سرو نمایید یا می توانید گوشت را به سالاد اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه انواع کباب و باربیکیو