کباب سبزیجات، متشکل از انواع فلفل دلمه ای های رنگی، کدو، بادمجان و پیاز که بصورت کبابی تهیه میشود. این غذا هم در کنار سایر غذاها سرو میگردد و هم میتواند برای کسانی که علاقه به رژیم گیاهخواری دارند یک غذای مفید و سالم باشد.

یک عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ | |
یک عدد فلفل دلمه ای سبز بزرگ | |
یک عدد فلفل دلمه ای نارنجی بزرگ | |
یک عدد کدو سبز بزرگ | |
۴ عدد بادمجان کوچک | |
۲ عدد پیاز قرمز متوسط | |
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک حبه سیر، له شده | |
یک قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده یا یک قاشق چایخوری رزماری خشک | |
نمک و فلفل | |
مواد لازم برای سرو : | |
بلغور گندم، پخته شده | |
سالاد گوجه فرنگی و زیتون |
1. | فلفل دلمه ای ها را نصف کرده و دانه های آنها را بگیرید و به قطعات یک اندازه ۲.۵سانتیمتریِ چهارگوش خرد کنید. |
2. | کدو ها را پاک کنید و از طول به دو نیم تقسیم کرده و آنها را به قطعات ۲.۵سانتی خرد کنید. |
3. | بادمجان ها را پاک کرده و از طول به چهار قسمت تقسیم کنید، ۲ عدد پیاز قرمز را پوست کنده و آنها را نیز به ۸ برش یک اندازه تقسیم کنید. |
4. | بادمجان، پیاز، فلفل دلمه ای و کدو سبز ها را در یک کاسه بزرگ بریزید. |
5. | در یک کاسه کوچک تر، آب لیمو، روغن زیتون، سیر، رزماری، نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید و روی سبزیجات خرد شده ریخته و هم بزنید تا تمام سبزیجات به سس آغشته شوند. |
6. | فر را روی دمای متوسط گرم کنید. سبزیجات را به ۸ سیخ چوبی کباب که از قبل در آب خیسانده اید، بکشید. آنها را روی سینی فر مرتب چیده و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه کباب کنید. تا زمانیکه سبزیجات کبابی، برشته و نرم شوند چندین بار آنها را بچرخانید. |
7. | سبزیجات کباب شده را روی لایه ای از بلغور گندم پخته همراه با سالاد گوجه و زیتون سرو نمایید. |