مواد لازم و ترکیبات

یک عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ
یک عدد فلفل دلمه ای سبز بزرگ
یک عدد فلفل دلمه ای نارنجی بزرگ
یک عدد کدو سبز بزرگ
۴ عدد بادمجان کوچک
۲ عدد پیاز قرمز متوسط
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک حبه سیر، له شده
یک قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده یا یک قاشق چایخوری رزماری خشک
نمک و فلفل
مواد لازم برای سرو :
بلغور گندم، پخته شده
سالاد گوجه فرنگی و زیتون

راهنمای دستور پخت

1.فلفل دلمه ای ها را نصف کرده و دانه های آنها را بگیرید و به قطعات یک اندازه ۲.۵سانتیمتریِ چهارگوش خرد کنید.
2.کدو ها را پاک کنید و از طول به دو نیم تقسیم کرده و آنها را به قطعات ۲.۵سانتی خرد کنید.
3.بادمجان ها را پاک کرده و از طول به چهار قسمت تقسیم کنید، ۲ عدد پیاز قرمز را پوست کنده و آنها را نیز به ۸ برش یک اندازه تقسیم کنید.
4.بادمجان، پیاز، فلفل دلمه ای و کدو سبز ها را در یک کاسه بزرگ بریزید.
5.در یک کاسه کوچک تر، آب لیمو، روغن زیتون، سیر، رزماری، نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید و روی سبزیجات خرد شده ریخته و هم بزنید تا تمام سبزیجات به سس آغشته شوند.
6.فر را روی دمای متوسط گرم کنید. سبزیجات را به ۸ سیخ چوبی کباب که از قبل در آب خیسانده اید، بکشید. آنها را روی سینی فر مرتب چیده و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه کباب کنید. تا زمانیکه سبزیجات کبابی، برشته و نرم شوند چندین بار آنها را بچرخانید.
7.سبزیجات کباب شده را روی لایه ای از بلغور گندم پخته همراه با سالاد گوجه و زیتون سرو نمایید.

کباب سبزیجات، متشکل از انواع فلفل دلمه ای های رنگی، کدو، بادمجان و پیاز که بصورت کبابی تهیه میشود. این غذا هم در کنار سایر غذاها سرو میگردد و هم میتواند برای کسانی که علاقه به رژیم گیاهخواری دارند یک غذای مفید و سالم باشد.

طرز تهیه مرغ و سبزیجات کبابی در اینجاست.