توصیه سر آشپز کباب رنگی
گوجه ها از نوع مرسوم سبزیجات کبابی هستند. می توانید برشهای پخته گوجه کبابی و برشهای پیاز را با مقدار کمی روغن چرب کرده و روی آن گلها ی گیاهان تازه بگذارید . یا گوجه فرنگی را سیخ کشیده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کباب کنید .
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز ،بدون دانه | |
یک عدد فلفل زرد بدون دانه | |
بک عدد فلفل دلمه ای سبز | |
یک عدد پیاز کوچک | |
۸ عدد گوجه فرنگی | |
۱۰۰ گرم قارچ | |
روغن طعم دار: | |
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک حبه سیر ، له شده | |
نصف قاشق چای خوری سبزی معطر خشک |
1. | فلفل های بدون دانه را به قطعات ۵/۲ سانتیمتری ببرید . |
2. | پیاز را پوست کنده ، به قطعاتی ببرید و ریشه آنرا باقی بگذارید تا قطعات بریده پیاز به هم متصل بمانند. |
3. | قطعات فلفل ،پیاز ، گوجه و قارچ ها را به سیخ کشیده بطور متناوب از فلفل های رنگارنگ استفاده کنید. |
4. | برای تهیه روغن طعم دار : روغن زیتون ، سیر و سبزیجات خوشبو ریز شده را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید ومخلوط را به مقدار زیاد به کبابها بمالید. |
5. | کبابها را روی زغالهای نیمه گرم بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کباب کنید و با روغن طعم دار آنرا چرب و دائماً سیخها را بچرخانید . |
6. | کباب سبزیجات را به بشقاب سرو گرم منتقل کنید . کبابها را فوراً همراه سس گردوی غنی شده اگر مایلید سرو کنید |
توصیه سر آشپز کباب رنگی
گوجه ها از نوع مرسوم سبزیجات کبابی هستند. می توانید برشهای پخته گوجه کبابی و برشهای پیاز را با مقدار کمی روغن چرب کرده و روی آن گلها ی گیاهان تازه بگذارید . یا گوجه فرنگی را سیخ کشیده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کباب کنید .