مواد لازم و ترکیبات

یک عدد فلفل دلمه ای قرمز ،بدون دانه
یک عدد فلفل زرد بدون دانه
بک عدد فلفل دلمه ای سبز
یک عدد پیاز کوچک
۸ عدد گوجه فرنگی
۱۰۰ گرم قارچ
روغن طعم دار:
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک حبه سیر ، له شده
نصف قاشق چای خوری سبزی معطر خشک

طرز تهیه

1.فلفل های بدون دانه را به قطعات ۵/۲ سانتیمتری ببرید .
2.پیاز را پوست کنده ، به قطعاتی ببرید و ریشه آنرا باقی بگذارید تا قطعات بریده پیاز به هم متصل بمانند.
3.قطعات فلفل ،پیاز ، گوجه و قارچ ها را به سیخ کشیده بطور متناوب از فلفل های رنگارنگ استفاده کنید.
4.برای تهیه روغن طعم دار : روغن زیتون ، سیر و سبزیجات خوشبو ریز شده را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید ومخلوط را به مقدار زیاد به کبابها بمالید.
5.کبابها را روی زغالهای نیمه گرم بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کباب کنید و با روغن طعم دار آنرا چرب و دائماً سیخها را بچرخانید .
6.کباب سبزیجات را به بشقاب سرو گرم منتقل کنید . کبابها را فوراً همراه سس گردوی غنی شده اگر مایلید سرو کنید

 

توصیه سر آشپز کباب رنگی

گوجه ها از نوع مرسوم سبزیجات کبابی هستند. می توانید برشهای پخته گوجه کبابی و برشهای پیاز را با مقدار کمی روغن چرب کرده و روی آن گلها ی گیاهان تازه بگذارید . یا گوجه فرنگی را سیخ کشیده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کباب کنید .