مواد لازم و ترکیبات

یک عدد طالبی یا گرمک
۴ عدد انجیر تازه رسیده (دلخواه)
۱۲ برش بسیار باریک ژامبون
روغن زیتون برای پاشیدن روی سالاد
فلفل
برگ های ریز و تازه جعفری برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.طالبی را از طول به دو نیم کنید. با کمک یک قاشق تخمه ها را بیرون آورده و دور بریزید. هر نیمه طالبی را به ۸ برش باریک تقسیم کنید. به وسیله یک چاقو پوست هر برش را جدا کنید.
2.در صورت استفاده از انجیر، پوست آن را نگیرید ولی قسمت دم آن را جدا کرده و از همان سمت به چهار قاچ مساوی تقسیم کنید. دقت کنید برش ها تا انتها نباشند تا با باز شدن برش ها، انجیر به شکل یک گل چهار پر زیبا درآید.
3.۳ تا ۴ ورق ژامبون را روی بشقاب های مخصوص پذیرایی بچینید و برش های طالبی و گل های انجیر را (در صورت استفاده) روی ژامبون ها قرار دهید. این کار را متناوباً تکرار کنید تا بشقاب ها پر شوند.
4.روغن زیتون را روی مواد بپاشید، سپس کمی فلفل روی آن آسیاب کنید و با برگ های جعفری تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز ژامبون با میوه

برای پذیرایی بهتر می توانید همه مواد اولیه را روی یک سینی بزرگ بچینید و اجازه دهید مهمانان به راحتی از خود پذیرایی کنند.