توصیه سرآشپز ژامبون با میوه
برای پذیرایی بهتر می توانید همه مواد اولیه را روی یک سینی بزرگ بچینید و اجازه دهید مهمانان به راحتی از خود پذیرایی کنند.

| یک عدد طالبی یا گرمک | |
| ۴ عدد انجیر تازه رسیده (دلخواه) | |
| ۱۲ برش بسیار باریک ژامبون | |
| روغن زیتون برای پاشیدن روی سالاد | |
| فلفل | |
| برگ های ریز و تازه جعفری برای تزیین |
| 1. | طالبی را از طول به دو نیم کنید. با کمک یک قاشق تخمه ها را بیرون آورده و دور بریزید. هر نیمه طالبی را به ۸ برش باریک تقسیم کنید. به وسیله یک چاقو پوست هر برش را جدا کنید. |
| 2. | در صورت استفاده از انجیر، پوست آن را نگیرید ولی قسمت دم آن را جدا کرده و از همان سمت به چهار قاچ مساوی تقسیم کنید. دقت کنید برش ها تا انتها نباشند تا با باز شدن برش ها، انجیر به شکل یک گل چهار پر زیبا درآید. |
| 3. | ۳ تا ۴ ورق ژامبون را روی بشقاب های مخصوص پذیرایی بچینید و برش های طالبی و گل های انجیر را (در صورت استفاده) روی ژامبون ها قرار دهید. این کار را متناوباً تکرار کنید تا بشقاب ها پر شوند. |
| 4. | روغن زیتون را روی مواد بپاشید، سپس کمی فلفل روی آن آسیاب کنید و با برگ های جعفری تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز ژامبون با میوه
برای پذیرایی بهتر می توانید همه مواد اولیه را روی یک سینی بزرگ بچینید و اجازه دهید مهمانان به راحتی از خود پذیرایی کنند.