توصیه سرآشپز چاشنی کنجد
تفت دادن و برشته کردن دانه ها و ادویه ها طعم واقعی آنها را بیرون آورده و مزه خامی غذا را از بین می برد. این عمل فقط چند دقیقه زمان نیاز دارد. اما مراقب باشید و آنها را مدام هم بزنید چون دانه های ادویه خیلی زود می سوزند.

| ۸ قاشق غذاخوری دانه کنجد | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب | |
| ½ دسته گشنیز تازه | |
| ۳ عدد فلفل سبز، خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ۲ قاشق چایخوری آب لیمو | |
| فلفل قرمز خرد شده برای تزیین |
| 1. | دانه های کنجد را در یک قابلمه چدنی ریخته و خشک تفت دهید و برشته کنید. |
| 2. | دانه ها ی کنجد را کنار بگذارید تا خنک شوند. |
| 3. | وقتیکه کنجد ها خنک شدند آنها را داخل غذاساز یا هاون آسیاب کنید تا پودر شوند. |
| 4. | آب را به دانه ها اضافه کنید تا خمیر نرمی درست شود. |
| 5. | با استفاده از یک چاقوی تیز گشنیزها را خرد کنید. |
| 6. | فلفل و گشنیز را به خمیر دانه های کنجد بیافزایید و دوباره آسیاب کنید. |
| 7. | نمک و آب لیمو را نیز اضافه کرده و بار دیگر آسیاب کنید. |
| 8. | ترکیب به دست آمده را از غذاساز یا هاون خارج کنید و داخل یک ظرف مناسب سرو آن را تزیین کرده و سر میز غذا بیاورید. |
توصیه سرآشپز چاشنی کنجد
تفت دادن و برشته کردن دانه ها و ادویه ها طعم واقعی آنها را بیرون آورده و مزه خامی غذا را از بین می برد. این عمل فقط چند دقیقه زمان نیاز دارد. اما مراقب باشید و آنها را مدام هم بزنید چون دانه های ادویه خیلی زود می سوزند.