مواد لازم و ترکیبات

۸ قاشق غذاخوری دانه کنجد
۲ قاشق غذاخوری آب
½ دسته گشنیز تازه
۳ عدد فلفل سبز، خرد شده
یک قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق چایخوری آب لیمو
فلفل قرمز خرد شده برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.دانه های کنجد را در یک قابلمه چدنی ریخته و خشک تفت دهید و برشته کنید.
2.دانه ها ی کنجد را کنار بگذارید تا خنک شوند.
3.وقتیکه کنجد ها خنک شدند آنها را داخل غذاساز یا هاون آسیاب کنید تا پودر شوند.
4.آب را به دانه ها اضافه کنید تا خمیر نرمی درست شود.
5.با استفاده از یک چاقوی تیز گشنیزها را خرد کنید.
6.فلفل و گشنیز را به خمیر دانه های کنجد بیافزایید و دوباره آسیاب کنید.
7.نمک و آب لیمو را نیز اضافه کرده و بار دیگر آسیاب کنید.
8.ترکیب به دست آمده را از غذاساز یا هاون خارج کنید و داخل یک ظرف مناسب سرو آن را تزیین کرده و سر میز غذا بیاورید.

توصیه سرآشپز چاشنی کنجد

تفت دادن و برشته کردن دانه ها و ادویه ها طعم واقعی آنها را بیرون آورده و مزه خامی غذا را از بین می برد. این عمل فقط چند دقیقه زمان نیاز دارد. اما مراقب باشید و آنها را مدام هم بزنید چون دانه های ادویه خیلی زود می سوزند.