پیازهای ریز لعاب خورده براق

۵۰۰ گرم پیاز ریز | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ حبه سیر درشت، له شده | |
۳۰۰ میلی لیتر عصاره مرغ یا سبزیجات | |
یک قاشق غذاخوری برگ آویشن تازه | |
یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای | |
۲ قاشق غذاخوری سرکه قرمز یا آب انگور | |
حدود ½ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک | |
نمک و فلفل | |
شاخه ریز و تازه آویشن برای تزیین |
1. | آب را در ظرفی به جوش آورید، پیازها را در کاسه ای ریخته و آب جوش را روی آنها بریزید و ۲ دقیقه کنار بگذارید، سپس آنها را آبکش کرده و اجازه دهید خنک شوند. |
2. | با کمک یک چاقوی کوچک و انگشتانتان، پوست پیاز ها را جدا کنید. مطمئناً با ریختن آب جوش روی آنها، این کار به آسانی صورت می گیرد. |
3. | سیر را اضافه کنید و ۲ دقیقه هم بزنید و حرارت دهید. سپس عصاره مرغ یا سبزیجات، برگ های آویشن، شکر و سرکه قرمز را به سیر و پیازها افزوده و همه مواد را هم بزنید تا شکر حل شود. |
4. | وقتی مواد به جوش آمدند، حرارت را کم کرده و بگذارید ۱۰ دقیقه آرام قل بزند تا پیازها نرم شوند. برای اطمینان از نرم شدن پیاز، با نوک چاقو آنها را امتحان کنید (اگر چاقو به راحتی در آنها فرو رفت، پخته اند) و اجازه دهید آب و مایعات درون ماهیتابه بجوشد تا کم شود و به یک لعاب شیرین تبدیل گردد. |
5. | نمک، فلفل و سرکه بالزامیک را اضافه کنید تا طعم بهتری به غذا بدهید. پیازها را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید و سرد یا داغ، تزیین شده با یک شاخه آویشن تازه سرو نمایید. |