مواد لازم و ترکیبات

۴ قطعه ۲۷۵ گرمی استیک ماهی سالمون تازه
۴ قاشق غذاخوری کره
۱۷۵ میلی لیتر آب انگور سفید
نمک دریا
۸ دانه فلفل
برگ شوید تازه
برگ ریز و تازه ترخون
یک عدد لیمو ترش، ورقه شده
۴۵۰ گرم ماکارونی پِنه (فرمی لوله ای)
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
برش های لیمو ترش و شاهی ریز و تازه برای تزیین
مواد لازم برای تهیه سس لیموترش :
۲ قاشق غذاخوری کره
۳ قاشق غذاخوری آرد معمولی(ساده)
۱۵۰ میلی لیتر شیر گرم
آب ۲ عدد لیموترش و پوست رنده شده آن ها
۶۰ گرم برگ شاهی یا برگ های ریز و تازه اسفناج، خرد شده بعلاوه مقداری اضافه برای تزیین
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.ماهی سالمون را در ماهیتابه ای بزرگ و نچسب قرار دهید. کره، آب انگور، اندکی نمک، دانه های فلفل، شوید، ترخون و لیمو را به آن اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید مواد به جوش بیایند. سپس به مدت ۱۰ دقیقه آنها را بجوشانید.
2.با استفاده از یک انبر، ماهی را با احتیاط از ماهیتابه بیرون آورده و مایع موجود در ظرف را صاف کرده و نگه دارید. پوست و استخوان ماهی را جدا کرده و دور بیندازید. ماهی را در یک ظرف گرم قرار دهید.
3.در همین فاصله، قابلمه ای از آب و کمی نمک را به جوش آورده، پاستا و یک قاشق غذاخوری از روغن را به آن اضافه کرده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آن را آبکش کرده و باقیمانده روغن زیتون را روی آن بپاشید. محتویات قابلمه را در یک ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته و روی آن را با استیک ماهی سالمون آماده شده بپوشانید و گرم نگه دارید.
4.برای تهیه سس، کره را آب کرده، آرد را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت داده و هم بزنید. سپس شیر و حدود ۷ قاشق غذاخوری از مایعی که قبلاً در مرحله ۲ صاف کرده و نگه داشته بودید را به آن اضافه کنید وخوب هم بزنید. در این هنگام، آب و پوست رنده شده لیمورا اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر خوب هم زده و بپزید.
5.برگ شاهی یا اسفناج را به سس اضافه کرده و به آرامی هم بزنید و برای طعم بخشیدن به آن از نمک و فلفل استفاده نمایید.
6.سس آماده شده را روی ماهی سالمون و پاستای پِنه ریخته، با برش های لیمو وشاهی تازه تزیین کرده و سرو نمایید.