
| ۴ قطعه ۲۷۵ گرمی استیک ماهی سالمون تازه | |
| ۴ قاشق غذاخوری کره | |
| ۱۷۵ میلی لیتر آب انگور سفید | |
| نمک دریا | |
| ۸ دانه فلفل | |
| برگ شوید تازه | |
| برگ ریز و تازه ترخون | |
| یک عدد لیمو ترش، ورقه شده | |
| ۴۵۰ گرم ماکارونی پِنه (فرمی لوله ای) | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| برش های لیمو ترش و شاهی ریز و تازه برای تزیین | |
| مواد لازم برای تهیه سس لیموترش : | |
| ۲ قاشق غذاخوری کره | |
| ۳ قاشق غذاخوری آرد معمولی(ساده) | |
| ۱۵۰ میلی لیتر شیر گرم | |
| آب ۲ عدد لیموترش و پوست رنده شده آن ها | |
| ۶۰ گرم برگ شاهی یا برگ های ریز و تازه اسفناج، خرد شده بعلاوه مقداری اضافه برای تزیین | |
| نمک و فلفل |
| 1. | ماهی سالمون را در ماهیتابه ای بزرگ و نچسب قرار دهید. کره، آب انگور، اندکی نمک، دانه های فلفل، شوید، ترخون و لیمو را به آن اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و بگذارید مواد به جوش بیایند. سپس به مدت ۱۰ دقیقه آنها را بجوشانید. |
| 2. | با استفاده از یک انبر، ماهی را با احتیاط از ماهیتابه بیرون آورده و مایع موجود در ظرف را صاف کرده و نگه دارید. پوست و استخوان ماهی را جدا کرده و دور بیندازید. ماهی را در یک ظرف گرم قرار دهید. |
| 3. | در همین فاصله، قابلمه ای از آب و کمی نمک را به جوش آورده، پاستا و یک قاشق غذاخوری از روغن را به آن اضافه کرده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آن را آبکش کرده و باقیمانده روغن زیتون را روی آن بپاشید. محتویات قابلمه را در یک ظرف گرم مخصوص پذیرایی ریخته و روی آن را با استیک ماهی سالمون آماده شده بپوشانید و گرم نگه دارید. |
| 4. | برای تهیه سس، کره را آب کرده، آرد را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت داده و هم بزنید. سپس شیر و حدود ۷ قاشق غذاخوری از مایعی که قبلاً در مرحله ۲ صاف کرده و نگه داشته بودید را به آن اضافه کنید وخوب هم بزنید. در این هنگام، آب و پوست رنده شده لیمورا اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر خوب هم زده و بپزید. |
| 5. | برگ شاهی یا اسفناج را به سس اضافه کرده و به آرامی هم بزنید و برای طعم بخشیدن به آن از نمک و فلفل استفاده نمایید. |
| 6. | سس آماده شده را روی ماهی سالمون و پاستای پِنه ریخته، با برش های لیمو وشاهی تازه تزیین کرده و سرو نمایید. |