مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم آرد گندم کامل
½ قاشق چایخوری نمک
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب
۶۰۰ میلی لیتر / ۱ پیمانه روغن

راهنمای دستور پخت

1.آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
2.یک حفره وسط آرد درست کنید، آب را به تدریج میان آرد بریزید و هم بزنید تا خمیر درست شود (در صورت نیاز مقدار آب را اضافه کنید).
3.خمیر را تا وقتیکه یکدست شود، ورز دهید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه در جایی گرم استراحت کند تا تخمیر شده و پف کند.
4.سپس خمیر را به ۱۰ تکه مساوی تقسیم کرده و پس از کمی آغشته کردن دست ها به آرد یا روغن، آنها را به شکل گلوله های نرمی در آورید.
5.روی یک سطح روغنی آرد پاشیده و هر کدام از گلوله های خمیر را به صورت یک خمیر گرد نازک پهن کنید.
6.روغن را در یک ماهیتابه گود گرم کنید.دو طرف خمیرهای پهن شده را تک تک در روغن سرخ کنید. تا طلایی رنگ شوند.
7.پوری های سرخ شده را از ماهیتابه بیرون آورید. روغن آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید و گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه پوری

درصورت تمایل، می توانید پوری ها را از قبل آماده کنید. در فویل مخصوص آشپزخانه بپیچید و پیش از استفاده آن راحدود ۱۰ دقیقه در فر گرم کنید.

طرز تهیه املت هندی را از اینجا ببینید.

[/cm

یکی از راه های کم مصرف و اقتصادی تهیه ماهانه مواد غذایی برای منزل است. سایت باگسی من این امکان را برای شما فراهم کرده است. شما می توانید با تهیه بسته های مواد غذایی در وزن های مختلف خرید ماهانه و سالانه خود را به راحتی انجام دهید.

محصولات غذایی در بسته بندی های متنوع در فروشگاه باگسی من

آشپزی حرفه ای ایرانی ملل و دسر در باگسی من