پودینگ رشته هندی یک دسر خوشمزه و متفاوت است که می تواند سرد یا گرم سرو شود.

۲۵ گرم مغز پسته (دلخواه) | |
۲۵ گرم بادام پرک شده | |
۳ قاشق غذاخوری کره حیوانی | |
۱۰۰ گرم سویان (رشته فرنگی هندی ) | |
۸۵۰ میلی لیتر / ½ ۱ پیمانه شیر | |
۱۷۵ میلی لیتر شیر غلیظ | |
۸ قاشق غذاخوری شکر | |
۶ عدد خرما، خشک و بدون هسته |
1. | مغز پسته ها را (در صورت مصرف)حداقل سه ساعت در یک کاسه آب خیس کنید. پوست پسته ها را بکنید و با مغز بادام پرک شده مخلوط کنید. سپس آنها را کاملاً خرد کرده و کنار بگذارید. |
2. | کره حیوانی را در یک قابلمه بزرگ آب کرده و رشته فرنگی ها را در آن کمی برشته کنید. حرارت را سریع کم کرده، چون رشته ها خیلی سریع به رنگ قهوه ای تیره در می آیند، پس مراقب باشید که نسوزند. اگر لازم بود قابلمه را از روی اجاق بلند کنید.(در صورتیکه که تعدادی از آنها قهوه ای تر از بقیه شدند، نگران نشوید). |
3. | شیر را به رشته ها بیافزایید و بگذارید به جوش آید. دقت کنید که شیر سر نرود. |
4. | شیر غلیظ و خرماهای بدون هسته را نیز به مواد داخل قابلمه افزوده و بگذارید بدون هیچ درپوشی به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند و در این مدت آنها را مرتب هم بزنید. هنگامیکه مواد اندکی سفت شدند، قابلمه را از روی اجاق بردارید و مواد را درون ظرف مخصوص پذیرایی بریزید. |
5. | پودینگ را با پسته خرد شده و بادام پرک شده تزیین نمایید. |