مواد لازم و ترکیبات

۷۵ گرم برنج باسماتی
۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه شیر
۸ قاشق غذاخوری شکر
ورق نقره خوراکی یا پسته خرد شده برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.برنج را بشویید و در یک قابلمه بریزید. ۶۰۰ میلی لیتر از شیر را به آن اضافه کرده و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد. پخت را آنقدر ادامه دهید و هم بزنید تا شیر کاملاً جذب برنج شود.
2.قابلمه را از روی حرارت برداشته، سریعاً برنج را پوره و له کنید تا وقتیکه دانه های درشت نداشته باشد و خمیر شود. این کار را حداقل به مدت ۵ دقیقه ادامه دهید و با حرکت دایره ای، تمام برنج های دور قابلمه را نيز جمع کرده و له کنید.
3.قابلمه را دوباره روی حرارت برگردانده و به تدریج، ۶۰۰ میلی لیتر بقیه ی شیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
4.شکر را اضافه کرده و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه به پخت ادامه دهید تا وقتیکه مواد سفت شوند. گاهی آنها را هم بزنید.
5.پودینگ را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و با استفاده از پسته خرد شده یا ورقه نقره تزیین کنید و به تنهایی سرو نمایید.

توصیه سرآشپز پودینگ برنج

ورق نقره خوراکی برای تزیینات خاص غذا به کار می رود. برای تهیه آن، نقره را به صورت یک لایه خیلی نازک روی کاغذ آشپزی می چسبانند و هنگام استفاده از آن جدا می کنند. به دلیل نازک بودن باید بسیار با احتیاط با آن کار کرد و از آنجا که نقره خالص است باید در محیطی بدون هوا نگهداری شود تا سیاه نشود.

طرز تهیه دسر سیب زمینی شیرین را از اینجا مشاهده نمایید.