مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ گرم بادام، دو لپه شده
۱۲۵ گرم فندق
۹۰ گرم مخلوط پوست مرکبات، خرد شده
۶۰ گرم برگه زرد آلوی خیس نخورده
۶۰ گرم آناناس گلاسه (در شکر پخته و براق شده)
پوست رنده شده یک عدد پرتقال بزرگ
۶۰ گرم آرد معمولی(ساده)
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۲قاشق چایخوری پودر دارچین
۱۲۵ گرم شکردانه ریز
۱۷۵ گرم عسل
مقداری پودر قند برای پاشیدن روی کیک

راهنمای دستور پخت

1.بادام ها را روی کباب پز تفت دهید تا کاملاً قهوه ای رنگ شوند. بعد آنها را داخل کاسه بریزید.
2.فندق ها را تا زمانیکه پوست آنها جدا شود، تفت دهید و سپس آنها را داخل دستمالی بریزید و پوستشان را جدا کنید. سپس آنها را خرد کنید و همراه با مخلوط چند نوع پوست میوه به بادام ها بیافزایید.
3.زرد آلو و آناناس را به اندازه های مناسب خرد کنید و همراه با پوست پرتقال به مخلوط فندق و بادام اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4.آرد، پودرکاکائو و دارچین را با یکدیگر الک کنید و به مخلوط بادام افزوده، سپس خوب هم بزنید.
5.داخل یک قالب کیک گرد به قطر ۲۰ سانتیمتر را کاغذ روغنی بیاندازید.
6.شکر و عسل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر کاملاً حل شود. بعد اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشد تا ترکیب آنها سفت شده و رنگ آن مایل به قهوه ای شود. بلافاصله، مخلوط شکر و عسل را به مخلوط میوه های مغزدار اضافه نمایید و آن را به صورت یکنواخت هم بزنید. مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و سطح آن را با کمک یک قاشق مرطوب صاف کنید.
7.قالب را یک ساعت داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۲ فرهای گازی قرار دهید. بعد از اینکه قالب را از فر خارج کردید، اجازه دهید پودینگ داخل ظرف کاملاً سرد شود. سپس آن را از ظرف بیرون آورید و با دقت کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. قبل از سرو، روی آن را با مقدار زیادی پودر شکر الک شده بپوشانید و موقع سرو آن را به برش های باریکی تقسیم نمایید.