
۱۲۵ گرم بادام، دو لپه شده | |
۱۲۵ گرم فندق | |
۹۰ گرم مخلوط پوست مرکبات، خرد شده | |
۶۰ گرم برگه زرد آلوی خیس نخورده | |
۶۰ گرم آناناس گلاسه (در شکر پخته و براق شده) | |
پوست رنده شده یک عدد پرتقال بزرگ | |
۶۰ گرم آرد معمولی(ساده) | |
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو | |
۲قاشق چایخوری پودر دارچین | |
۱۲۵ گرم شکردانه ریز | |
۱۷۵ گرم عسل | |
مقداری پودر قند برای پاشیدن روی کیک |
1. | بادام ها را روی کباب پز تفت دهید تا کاملاً قهوه ای رنگ شوند. بعد آنها را داخل کاسه بریزید. |
2. | فندق ها را تا زمانیکه پوست آنها جدا شود، تفت دهید و سپس آنها را داخل دستمالی بریزید و پوستشان را جدا کنید. سپس آنها را خرد کنید و همراه با مخلوط چند نوع پوست میوه به بادام ها بیافزایید. |
3. | زرد آلو و آناناس را به اندازه های مناسب خرد کنید و همراه با پوست پرتقال به مخلوط فندق و بادام اضافه کنید و خوب هم بزنید. |
4. | آرد، پودرکاکائو و دارچین را با یکدیگر الک کنید و به مخلوط بادام افزوده، سپس خوب هم بزنید. |
5. | داخل یک قالب کیک گرد به قطر ۲۰ سانتیمتر را کاغذ روغنی بیاندازید. |
6. | شکر و عسل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر کاملاً حل شود. بعد اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشد تا ترکیب آنها سفت شده و رنگ آن مایل به قهوه ای شود. بلافاصله، مخلوط شکر و عسل را به مخلوط میوه های مغزدار اضافه نمایید و آن را به صورت یکنواخت هم بزنید. مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و سطح آن را با کمک یک قاشق مرطوب صاف کنید. |
7. | قالب را یک ساعت داخل فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۲ فرهای گازی قرار دهید. بعد از اینکه قالب را از فر خارج کردید، اجازه دهید پودینگ داخل ظرف کاملاً سرد شود. سپس آن را از ظرف بیرون آورید و با دقت کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. قبل از سرو، روی آن را با مقدار زیادی پودر شکر الک شده بپوشانید و موقع سرو آن را به برش های باریکی تقسیم نمایید. |