مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ گرم نان سبزی دار یا نان فرانسوی
۴ عدد گوجه فرنگی
روغن زیتون بکر
۴ عدد فلفل دلمه ای رنگی، زرد و نارنجی و قرمز
۱۰۰ گرم خیار
یک عدد پیاز قرمز درشت، ریز خرد شده
۸ عدد فیله ماهی کولی خرد شده
۲ قاشق غذاخوری دانه کیپر شور، آبکش کرده و خشک شده
حدود ۴ قاشق غذاخوری سرکه قرمز
حدود ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
نمک و فلفل
برگ های ریز و تازه ریحان بازل برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.نان را به مکعب های ۲.۵ سانتیمتری خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید. گوجه فرنگی ها را روی یک بشقاب چهارقاچ کنید تا بتوانید آب گوجه را که هنگام بریدن بیرون می زند، نگه دارید. با یک قاشق چایخوری دانه ها و داخل گوجه ها را خالی کرده و گوشت آنها را ریز خرد کنید. سپس گوجه های خرد شده را به نان داخل کاسه اضافه کنید.
2.۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی مواد داخل کاسه بریزید، خوب مخلوط کرده و با دست زیر و رو کنید تا روغن به خوبی به همه مواد آغشته شود، آب گوجه فرنگی ها را که در بشقاب نگه داشته اید، روی مواد بریزید و دوباره هم بزنید. کاسه را نیم ساعت کنار بگذارید.
3.در همین فاصله، فلفل دلمه ای ها را نصف کنید و پس از خارج کردن دانه ها، آنها را روی سینی مخصوص کبابی کردن درون فر از قبل داغ شده روی حرارت گریل(از بالا)به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا پوست فلفل ها بسوزد و سیاه شود ولی گوشت آنها نرم شود. پس از بیرون آوردن فلفل ها آنها را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و کیسه را محکم ببندید و ۲۰ دقیقه گوشه ای قرار دهید تا بخار کند و پوست فلفل ها ور بیاید. پوست ور آمده فلفل ها را به راحتی جدا کرده و گوشتشان را ریز خرد کنید.
4.خیار را از طول به دو نیم تقسیم کنید. با یک قاشق چایخوری، دانه های آن را بیرون آورده و دور بریزید. سپس خیارها را نگینی خرد کنید.
5.پیاز، فلفل دلمه ای، خیار، ماهی کولی و دانه کیپر را به کاسه محتوی نان و مواد دیگر اضافه کنید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید. سرکه قرمز و سرکه بالزامیک را روی آنها بریزید و با نمک و فلفل طعم بهتری به آنها بدهید. در صورت تمایل، روغن زیتون و سرکه بیشتری اضافه کنید ولی مراقب باشید سالاد را بیش از حد چرب یا آبدار نکنید. برگ ریحان را روی مواد بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

پانزنلا (سالاد نان ایتالیایی)

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نان برنج و هویج ادویه دار