پاستیچیو (گراتین پاستا )

۲۲۵ گرم پاستای فوزیلی(مارپیچ) یا هر شکل کوتاه دیگر | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۴ قاشق غذاخوری خامه پرچرب | |
نمک | |
یک ساقه ریز و تازه رزماری برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون بعلاوه مقداری بیشتر برای چرب کردن ظرف | |
یک عدد پیاز خلال شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خرد شده | |
۲ حبه سیر، خرد شده | |
۶۲۵ گرم گوشت چرخ کرده کم چرب | |
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی خرد شده | |
۱۲۵ میلی لیتر آب یا آب انگور | |
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده | |
۵۰ گرم ماهی کولی کنسروی، آبکش و خرد شده | |
نمک و فلفل | |
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص رویه غذا : | |
۳۰۰ میلی لیتر ماست طبیعی | |
۳ عدد تخم مرغ | |
کمی جوز هندی تازه رنده شده | |
۴۰ گرم پنیر پارمزان، رنده شده |
1. | برای تهیه سس، روغن را در ماهیتابه بزرگی حرارت داده و پیاز و فلفل دلمه ای قرمز را ۳ دقیقه در آن سرخ کنید. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس گوشت را افزوده و مرتب هم بزنید تا خوب بپزد و رنگ صورتی آن کاملاً طلایی شود. |
2. | گوجه فرنگی ها و آب انگور را به ماهیتابه اضافه کنید و خوب هم بزنید و بگذارید تا به جوش بیایند، آنها را به مدت ۲۰ دقیقه بدون درپوش بجوشانید تا سس به اندازه کافی غلیظ شود. جعفری و ماهی کولی را هم افزوده و نمک و فلفل بزنید. |
3. | پاستا را در ظرف بزرگی پر از آب جوش و کمی نمک بریزید، روغن را اضافه کرده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده و درون کاسه ای بریزید. خامه را روی پاستا ریخته، خوب هم بزنید و کنار بگذارید. |
4. | برای تهیه سس روی غذا، ماست، تخم مرغ و جوز هندی را به خوبی با هم ترکیب کنید و با کمی نمک و فلفل به آن طعم دهید. |
5. | کف ظرف نسوز نیمه گودی را چرب کنید و نیمی از مخلوط پاستا را داخل آن بریزید و روی آن را با نیمی از سس گوشت بپوشانید. این کار را به ترتیب یک بار دیگر با باقی مواد تکرار کنید. سپس سس مخصوص رویه غذا را به طور یکنواخت روی لایه آخر ریخته و پخش کنید. پنیر پارمزان را روی همه مواد رنده کنید. |
6. | ظرف غذا را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید تا سس روی آن طلایی و برشته شود. غذا را با ساقه رزماری تازه تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید |