مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم پنیر گورگن زولا، با دست خرد شده
۱۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب
۲ قاشق غذاخوری آب انگور
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت
۴ شاخه ریز و تازه نعناع یا مریم گلی، ریز خرد شده
۴۰۰ گرم پاستای تالیارینی (نواری بلند)
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سفید

راهنمای دستور پخت

1.کره را در ظرفی چدنی آب کنید، ۱۷۵ گرم از پنیر را به آن افزوده و روی حرارت ملایم به مدت ۲ دقیقه گرم کنید تا آب شود.
2.خامه پرچرب، آب انگور و آرد ذرت را افزوده و با همزن آنها را بزنید تا کاملاً با هم یکی شوند.
3.نعناع یا مریم گلی را بیافزایید و با نمک و فلفل سفید به آن طعم دهید. بگذارید مواد روی حرارت کم به جوش بیایند و هر چند وقت یکبار آنها را هم بزنید تا زمانیکه سس غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و تا زمانیکه پاستا را می پزید، کنار بگذارید.
4.در یک قابلمه بزرگ آب را با کمی نمک به جوش آورید. پاستا را همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید.به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه آنها را بپزید تا نرم شوند. سپس آن را کاملاً آبکش کرده و با باقیمانده روغن زیتون آغشته کنید. پاستا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید و گرم نگه دارید.
5.سس را دوباره روی حرارت ملایم گرم کنید و مرتب هم بزنید. سپس با قاشق روی پاستا بریزید و باقی پنیر را روی آن رنده کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز پاستا با پنیر

پنیر گورگن زولا یکی از قدیمی ترین و چه بسا یکی از بهترین پنیرهای رگه دار دنیاست. در هنگام خرید، به رنگ کرم آن با رگه های سبز توجه داشته باشید و از خرید پنیر سفت شده و تغییر رنگ داده خودداری کنید. این پنیر باید بوی مطبوع ولی تندی داشته باشد و بوی تلخ و نامطبوع از آن استشمام نشود.