مواد لازم و ترکیبات

یک کیلوگرم فیله شاه ماهی
۳۰۰ میلی لیتر آب انگور سفید
۴ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده
یک حبه سیر، کوبیده شده
۳ قاشق غذاخوری مخلوط انواع سبزی های تازه، خرد شده
آب و پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش
مقداری جوز هندی تازه، رنده شده
۳ عدد فیله ماهی آنشوا (کولی)، درشت خرد شده
یک قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری خامه پرچرب
یک قاشق چایخوری آرد ذرت
۴۵۰ گرم رشته ورمیشل خشک
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل
برگ ریز نعناع تازه
پوست رنده لیمو ترش
برش های لیمو ترش

راهنمای دستور پخت

1.فیله های ماهی رِدمولِت را در یک قابلمه لعابی بزرگ قرار دهید. روی آنها آب ریخته و نیمی از پیازهای خرد شده را به همراه سیر، سبزی ها، پوست رنده شده و آب لیمو، جوزهندی و ماهی آنشوا، به آنها بیافزایید. درب قابلمه را ببندید و آن را در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ دقیقه بپزید.
2.فیله های ماهی پخته شده را با دقت به یک بشقاب گرم مخصوص پذیرایی منتقل کنید. آن را کنار گذاشته و گرم نگه دارید.
3.کره را داخل یک ماهیتابه آب کرده و باقیمانده شالوت را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم سرخ کرده و هم بزنید. آبی که از پخت ماهی ها باقیمانده را، روی آن بریزید و بگذارید که به جوش بیاید. مواد را به مدت ۲۵ دقیقه به آرامی حرارت دهید تا حجم آن نصف شود. خامه و آرد ذرت را با هم ترکیب نمایید و به ماهیتابه اضافه کنید تا مواد غلظت پیدا کنند.
4.در همین فاصله، یک قابلمه حاوی آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. ورمیشل و روغن را افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه آن را بپزید تا زمانیکه ورمیشل نرم شده ولی زیر دندان بیاید. سپس آن را آبکش کرده و داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی بکشید.
5.فیله های ماهی را روی ورمیشل چیده و روی آن سس بریزید.غذا را با برگ نعناع و برش های لیمو و خلال پوست لیمو تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.