
| یک کیلوگرم فیله شاه ماهی | |
| ۳۰۰ میلی لیتر آب انگور سفید | |
| ۴ عدد پیاز شالوت، ریز خرد شده | |
| یک حبه سیر، کوبیده شده | |
| ۳ قاشق غذاخوری مخلوط انواع سبزی های تازه، خرد شده | |
| آب و پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش | |
| مقداری جوز هندی تازه، رنده شده | |
| ۳ عدد فیله ماهی آنشوا (کولی)، درشت خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری کره | |
| ۲ قاشق غذاخوری خامه پرچرب | |
| یک قاشق چایخوری آرد ذرت | |
| ۴۵۰ گرم رشته ورمیشل خشک | |
| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| نمک و فلفل | |
| برگ ریز نعناع تازه | |
| پوست رنده لیمو ترش | |
| برش های لیمو ترش |
| 1. | فیله های ماهی رِدمولِت را در یک قابلمه لعابی بزرگ قرار دهید. روی آنها آب ریخته و نیمی از پیازهای خرد شده را به همراه سیر، سبزی ها، پوست رنده شده و آب لیمو، جوزهندی و ماهی آنشوا، به آنها بیافزایید. درب قابلمه را ببندید و آن را در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۳۵ دقیقه بپزید. |
| 2. | فیله های ماهی پخته شده را با دقت به یک بشقاب گرم مخصوص پذیرایی منتقل کنید. آن را کنار گذاشته و گرم نگه دارید. |
| 3. | کره را داخل یک ماهیتابه آب کرده و باقیمانده شالوت را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم سرخ کرده و هم بزنید. آبی که از پخت ماهی ها باقیمانده را، روی آن بریزید و بگذارید که به جوش بیاید. مواد را به مدت ۲۵ دقیقه به آرامی حرارت دهید تا حجم آن نصف شود. خامه و آرد ذرت را با هم ترکیب نمایید و به ماهیتابه اضافه کنید تا مواد غلظت پیدا کنند. |
| 4. | در همین فاصله، یک قابلمه حاوی آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. ورمیشل و روغن را افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه آن را بپزید تا زمانیکه ورمیشل نرم شده ولی زیر دندان بیاید. سپس آن را آبکش کرده و داخل ظرف گرم مخصوص پذیرایی بکشید. |
| 5. | فیله های ماهی را روی ورمیشل چیده و روی آن سس بریزید.غذا را با برگ نعناع و برش های لیمو و خلال پوست لیمو تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
