پاستا با ماهی تن و لیمو

۴۰۰ گرم پاستای فوزیلی(مارپیچی شکل) خشک | |
۶۰ گرم کره، نگینی خرد شده | |
۳۰۰ گرم خامه پر چرب | |
۴ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک قاشق غذاخوری پوست رنده شده لیمو | |
½ قاشق چایخوری اسانس ماهی کولی | |
۲۰۰ گرم ماهی تن کنسرو شده در روغن زیتون | |
نمک و فلفل | |
۲ قاشق غذاخوری جعفری ریز شده برای تزیین | |
رنده پوست لیمو برای تزیین |
1. | یک ظرف بزرگ پر از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. پاستا را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا مطابق زمان مندرج روی بسته آن، بپزید تا نرم شده ولی له نشود و زیر دندان سفت باشند. سپس آبکش نمایید. |
2. | در همین فاصله، سس را درست کنید. ابتدا کره را در قابلمه ای بزرگ آب کنید. خامه پرچرب و آب لیمو را به آن اضافه کرده و بگذارید ۲ دقیقه بجوشد. آنها را هم بزنید تا کمی غلیظ شود. در این مرحله، پوست لیمو و اسانس ماهی کولی را داخل قابلمه بریزید. |
3. | پس از آنکه پاستا را خوب آبکش کردید، با سس آماده شده درون قابلمه، مخلوط کرده و خوب تکان دهید تا به یکدیگر آغشته شوند. ماهی تن را افزوده و به آرامی با پاستا مخلوط کنید و مراقب باشید که پاستا خرد نشود. |
4. | نمک و فلفل کافی به غذا بزنید و آن را به دیس پذیرایی منتقل کنید و با جعفری و پوست لیمو تزیین کنید. مقداری دانه فلفل را با فلفل ساب روی آن بسایید و بلافاصله سرو نمایید. |