پاستا با ماهی تن و لیمو

| ۴۰۰ گرم پاستای فوزیلی(مارپیچی شکل) خشک | |
| ۶۰ گرم کره، نگینی خرد شده | |
| ۳۰۰ گرم خامه پر چرب | |
| ۴ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| یک قاشق غذاخوری پوست رنده شده لیمو | |
| ½ قاشق چایخوری اسانس ماهی کولی | |
| ۲۰۰ گرم ماهی تن کنسرو شده در روغن زیتون | |
| نمک و فلفل | |
| ۲ قاشق غذاخوری جعفری ریز شده برای تزیین | |
| رنده پوست لیمو برای تزیین |
| 1. | یک ظرف بزرگ پر از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. پاستا را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا مطابق زمان مندرج روی بسته آن، بپزید تا نرم شده ولی له نشود و زیر دندان سفت باشند. سپس آبکش نمایید. |
| 2. | در همین فاصله، سس را درست کنید. ابتدا کره را در قابلمه ای بزرگ آب کنید. خامه پرچرب و آب لیمو را به آن اضافه کرده و بگذارید ۲ دقیقه بجوشد. آنها را هم بزنید تا کمی غلیظ شود. در این مرحله، پوست لیمو و اسانس ماهی کولی را داخل قابلمه بریزید. |
| 3. | پس از آنکه پاستا را خوب آبکش کردید، با سس آماده شده درون قابلمه، مخلوط کرده و خوب تکان دهید تا به یکدیگر آغشته شوند. ماهی تن را افزوده و به آرامی با پاستا مخلوط کنید و مراقب باشید که پاستا خرد نشود. |
| 4. | نمک و فلفل کافی به غذا بزنید و آن را به دیس پذیرایی منتقل کنید و با جعفری و پوست لیمو تزیین کنید. مقداری دانه فلفل را با فلفل ساب روی آن بسایید و بلافاصله سرو نمایید. |