مواد لازم و ترکیبات

۹۰ میلی لیتر روغن زیتون
۲ حبه سیر، له شده
۶۰ گرم فیله ماهی کولی کنسروی، آبکش شده
۴۵۰ گرم اسپاگتی خشک
۶۰ گرم سس پستو
۲ قاشق غذاخوری اورگانو تازه ریز خرد شده
۸۵ گرم پنیر پارمزان ریز رنده شده بعلاوه مقداری بیشتر برای سرو
نمک و فلفل
۲ شاخه ریز و تازه اورگانو برای تزیین

طرز تهیه

1.یک قاشق غذاخوری از روغن را نگه دارید و مابقی آن را در یک ماهیتابه کوچک بریزید. سیر را اضافه کرده به مدت ۳ دقیقه در روغن سرخ کنید.
2.حرارت را کم کرده، ماهی های آنشوآ (کولی) را به ماهیتابه افزوده، گهگاهی آنها را هم بزنید تا ماهی ها له شوند.
3.یک قابلمه پر از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. اسپاگتی و باقی روغن را به آن اضافه نمایید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه و یا مطابق دستور روی بسته آن بپزید تا نرم شده ولی زیر دندان بیایند.
4.سس پستو را همراه سبزی اورگانوی تازه به مخلوط ماهی بیافزایید، سپس نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
5.اسپاگتی را آبکش کنید و به کمک یک کفگیر سوراخ دار به بشقاب های مخصوص پذیرایی منتقل نمایید. از مخلوط سس پستو و سس ماهی کولی آماده شده، روی اسپاگتی بریزید، سپس پنیر پارمزان رنده شده را روی آنها بپاشید.
6.غذا را با شاخه اورگانوی تازه و مقداری پنیر پارمزان تزیین نمایید.

توصیه سرآشپز پاستا با سس ماهی کولی

اگر فقط کنسرو ماهی کولی نمک زده در دسترستان بود، آنها را در یک ظرف کوچک داخل شیر سرد به مدت ۵ دقیقه خیس بدهید، سپس آبکش کرده و با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک کنید. شیر می تواند نمک اضافی را جذب کند.