توصیه سرآشپز پاستا با سس ماهی کولی
اگر فقط کنسرو ماهی کولی نمک زده در دسترستان بود، آنها را در یک ظرف کوچک داخل شیر سرد به مدت ۵ دقیقه خیس بدهید، سپس آبکش کرده و با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک کنید. شیر می تواند نمک اضافی را جذب کند.
۹۰ میلی لیتر روغن زیتون | |
۲ حبه سیر، له شده | |
۶۰ گرم فیله ماهی کولی کنسروی، آبکش شده | |
۴۵۰ گرم اسپاگتی خشک | |
۶۰ گرم سس پستو | |
۲ قاشق غذاخوری اورگانو تازه ریز خرد شده | |
۸۵ گرم پنیر پارمزان ریز رنده شده بعلاوه مقداری بیشتر برای سرو | |
نمک و فلفل | |
۲ شاخه ریز و تازه اورگانو برای تزیین |
1. | یک قاشق غذاخوری از روغن را نگه دارید و مابقی آن را در یک ماهیتابه کوچک بریزید. سیر را اضافه کرده به مدت ۳ دقیقه در روغن سرخ کنید. |
2. | حرارت را کم کرده، ماهی های آنشوآ (کولی) را به ماهیتابه افزوده، گهگاهی آنها را هم بزنید تا ماهی ها له شوند. |
3. | یک قابلمه پر از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. اسپاگتی و باقی روغن را به آن اضافه نمایید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه و یا مطابق دستور روی بسته آن بپزید تا نرم شده ولی زیر دندان بیایند. |
4. | سس پستو را همراه سبزی اورگانوی تازه به مخلوط ماهی بیافزایید، سپس نمک و فلفل آن را اندازه کنید. |
5. | اسپاگتی را آبکش کنید و به کمک یک کفگیر سوراخ دار به بشقاب های مخصوص پذیرایی منتقل نمایید. از مخلوط سس پستو و سس ماهی کولی آماده شده، روی اسپاگتی بریزید، سپس پنیر پارمزان رنده شده را روی آنها بپاشید. |
6. | غذا را با شاخه اورگانوی تازه و مقداری پنیر پارمزان تزیین نمایید. |
توصیه سرآشپز پاستا با سس ماهی کولی
اگر فقط کنسرو ماهی کولی نمک زده در دسترستان بود، آنها را در یک ظرف کوچک داخل شیر سرد به مدت ۵ دقیقه خیس بدهید، سپس آبکش کرده و با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک کنید. شیر می تواند نمک اضافی را جذب کند.