مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم پاستای پنه ( لوله ای شکل)
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری کره
۲ حبه سیر، له شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، باریک خلال شده
یک عدد فلفل دلمه ای زرد، باریک خلال شده
۱۶ عدد گوجه فرنگی ریز، نصف شده
یک قاشق غذاخوری اورگانو خرد شده
۱۲۵ میلی لیتر سرکه سفید یا آب انگور
۲ قاشق غذاخوری زیتون بی هسته، چهارقاچ شده
۷۵ گرم سبزی راکت
نمک و فلفل
برگ ریز و تازه اورگانو برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.در یک دیگ آب و کمی نمک بریزید و به جوش بیاورید. سپس پاستا را اضافه کرده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند ولی له نشده و زیر دندان سفت باشند. آنها را کاملاً آبکش کنید.
2.روغن و کره را در قابلمه ای حرارت دهید تا کره ذوب شود. سیر را درون آن ۳۰ ثانیه سرخ کنید. فلفل دلمه ای ها را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید و هم بزنید.
3.گوجه فرنگی ها، اورگانو، سرکه و زیتون را درون قابلمه بریزید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید، نمک و فلفل کافی بزنید و برگ های راکت را اضافه کنید و تا زمانیکه نرم شوند مواد را هم بزنید.
4.پاستا را از آبکش به داخل بشقاب های مخصوص پذیرایی منتقل کنید. با قاشق از سس آماده شده روی آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس با برگ های اورگانو تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز پاستا با زیتون، فلفل و گوجه فرنگی

برای طبخ پاستا از یک قابلمه بزرگ استفاده کنید تا هنگام جوشاندن پاستا، مانع از به هم چسبیدن آنها شوید. گیاه راکت نوعی کاهو با برگ هایی شبیه برگ ترتیزک و شیارهای بیشتر است.