مواد لازم و ترکیبات

۴۲۵ گرم اسپاگتی خشک
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز بزرگ، نازک خلال شده
۲ حبه سیر، خرد شده
۱۷۵ گرم ژامبون، به نوارهای باریک خلال شده
۲۵ گرم کره
۱۷۵ گرم قارچ، نازک خرد شده
۳۰۰ میلی لیتر خامه پر چرب
۳ عدد تخم مرغ، زده شده
۱۰۰ گرم پنیر پارمزان رنده شده بعلاوه مقدار اضافی برای سرو (دلخواه )
نمک و فلفل
نعناع یا مریم گلی ریز و تازه برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.ظرف یا کاسه بزرگ مخصوص پذیرایی را گرم کنید. در یک قابلمه بزرگ آب را با کمی نمک به جوش بیاورید و اسپاگتی را همراه یک قاشق روغن در آن بریزید تا بپزد ولی له نشود و سفتی آن زیر دندان حس شود، سپس آن را آبکش کنید، به قابلمه برگردانده و گرم نگه دارید.
2.در همین فاصله، باقی روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و تا زمانیکه شفاف و سبک شوند آنها را سرخ کنید. سیر و ژامبون را افزوده و آنها را هم سرخ کنید تا ژامبون ها برشته شوند. این مواد را به کاسه گرم شده برگردانید.
3.کره را در ماهیتابه آب کنید، قارچ ها را اضافه کرده، به مدت ۳ تا ۴ دقیقه آنها را سرخ کنید و هر چند وقت یکبار هم بزنید. پس از آن، مخلوط ژامبون ها را هم به ماهیتابه ریخته و درب ظرف را ببندید و گرم نگه دارید.
4.تخم مرغ، پنیر و خامه را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
5.سعی کنید خیلی سریع کار کنید. اسپاگتی ها را به ماهیتابه ای که مخلوط ژامبون و قارچ ها در آن است، سرازیر کنید و کاسه محتوی تخم مرغ ها را نیز روی آن بریزید. ماهیتابه را تکان دهید تا خیلی سریع، اسپاگتی به مخلوط تخم مرغ و خامه آغشته شود. می توانید از دو چنگال برای این کار استفاده کنید. غذای آماده شده را به ظرف پذیرایی منتقل کرده و با برگ های نعناع تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. در صورت تمایل، پنیر پارمزان بیشتری هنگام سرو روی آن رنده کنید.

توصیه سرآشپز اسپاگتی کربُنارا

راز موفقیت پخت این غذا در این است که تخم مرغ ها سفت نشوند و بیش از حد نپزند و به همین دلیل است که باید تمام مواد در حدی داغ باشند که بتوانند تخم مرغ را بلافاصله پس از افزودن، بپزند.