مواد لازم و ترکیبات

۹۰۰ گرم برگ اسفناج تازه
۴۰۰ گرم پاستا فتوچینی خشک ( نواری متوسط )
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری دانه کاج
۳ حبه سیر، له شده
۸ عدد فیله ماهی کولی کنسرو ی، آبکش و خرد شده

راهنمای دستور پخت

1.برگ های اسفناج را بشویید و در یک ماهیتابه بزرگ بریزید. آبی به آن اضافه نکنید، همان آبی که پس از شستشو روی برگ ها باقی مانده، کافی است. درب ظرف را ببندید و روی حرارت زیاد قرار دهید و گاهی ماهیتابه را تکان دهید تا زمانیکه اسفناج ها نرم شوند ولی رنگشان تغییر نکند. سپس آنها را خوب آبکش کنید، کنار بگذارید و گرم نگه دارید.
2.در ظرف بزرگی آب را با کمی نمک به جوش آورید. پاستاهای فتوچینی را همراه یک قاشق غذاخوری روغن به آب اضافه کرده و بگذارید ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا مغز پخت شوند ولی زیر دندان سفت باشند.
3.۴قاشق غذاخوری از روغن باقیمانده را در یک ماهیتابه حرارت دهید و پس از اضافه کردن دانه های کاج آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را از ماهیتابه خارج کرده و تا زمان نیاز کنار بگذارید.
4.سیر را به ظرف اضافه کنید و سرخ کنید تا طلایی شود. بعد ماهی و اسفناج را افزوده، خوب هم بزنید و بگذارید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزند تا گرم و مغز پخت شوند. دانه های کاج را به ماهیتابه برگردانید.
5.پاستای فتوچینی را آبکش کنید، به باقی روغن زیتونِ داخل ماهیتابه آغشته کنید و به ظرف مخصوص پذیرایی که گرم کرده اید، منتقل کنید. سس ماهی و اسفناج ها را با قاشق روی پاستا بریزید، به آرامی با هم ترکیب کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز پاستا با اسفناج و ماهی کولی

چنانچه عجله دارید، میتوانید جهت تسریع کار از برگ اسفناج منجمد استفاده کنید. اسفناج ها را پس از آنکه یخشان آب شد، در آبکش بریزید و تا جایی که همه ی آبشان خارج شود آنها را فشار دهید. سپس برگ ها را به شکل نواری خرد کنید و در مرحله ۴ دستور آشپزی همراه ماهی به ظرف غذا اضافه نمایید.