مواد لازم و ترکیبات

۹۰۰ گرم گوجه فرنگی ریز و شیرین
۶ برش ژامبون دودی
۶۰ گرم کره
یک عدد پیاز، خرد شده
یک حبه سیر، له شده
۴ ساقه اورگانو تازه خرد شده
۴۵۰ گرم پاستای گوش فیلی
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل
پنیر پکورینو رنده شده برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.گوجه فرنگی ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند قل بزنند. سپس بلافاصله داخل آب سرد قرار دهید، پوست آنها را بکنید و پس از جدا کردن دانه های آن، گوشت گوجه فرنگی ها را خرد کنید.
2.به کمک یک چاقوی تیز، ژامبون ها را به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید.
3.کره را در یک ماهیتابه آب کرده، ژامبون ها را به آن افزوده و تا زمانیکه طلایی شوند، آنها را سرخ کنید.
4.پیاز و سیر را به ماهیتابه اضافه کنید و آنها را هم تا زمانیکه نرم شوند، روی حرارت متوسط قرار دهید.
5.گوجه فرنگی ها را همراه اورگانو درون ماهیتابه بریزید و به آن نمک و فلفل بیافزایید، حرارت را کم کرده و اجازه دهید غذا به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه به آرامی بجوشد.
6.در همین فاصله، در ظرف بزرگی آب را با کمی نمک به جوش آورید. سپس پاستا و روغن را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۲ دقیقه آنها را بپزید تا نرم شوند ولی له نشده و زیر دندان سفت باشند. پس از پختن پاستاهای گوش فیلی آنها را آبکش کرده و به ظرف یا کاسه مخصوص پذیرایی که از قبل گرم کرده اید،منتقل کنید.
7.با قاشق سس گوجه فرنگی و ژامبون را روی پاستا بریزید و آنها را خوب به یکدیگر آغشته کنید و هنگام سرو روی آن پنیر رنده کنید.