پاستای ژامبون و گوجه فرنگی
۹۰۰ گرم گوجه فرنگی ریز و شیرین | |
۶ برش ژامبون دودی | |
۶۰ گرم کره | |
یک عدد پیاز، خرد شده | |
یک حبه سیر، له شده | |
۴ ساقه اورگانو تازه خرد شده | |
۴۵۰ گرم پاستای گوش فیلی | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
نمک و فلفل | |
پنیر پکورینو رنده شده برای سرو |
1. | گوجه فرنگی ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند قل بزنند. سپس بلافاصله داخل آب سرد قرار دهید، پوست آنها را بکنید و پس از جدا کردن دانه های آن، گوشت گوجه فرنگی ها را خرد کنید. |
2. | به کمک یک چاقوی تیز، ژامبون ها را به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید. |
3. | کره را در یک ماهیتابه آب کرده، ژامبون ها را به آن افزوده و تا زمانیکه طلایی شوند، آنها را سرخ کنید. |
4. | پیاز و سیر را به ماهیتابه اضافه کنید و آنها را هم تا زمانیکه نرم شوند، روی حرارت متوسط قرار دهید. |
5. | گوجه فرنگی ها را همراه اورگانو درون ماهیتابه بریزید و به آن نمک و فلفل بیافزایید، حرارت را کم کرده و اجازه دهید غذا به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه به آرامی بجوشد. |
6. | در همین فاصله، در ظرف بزرگی آب را با کمی نمک به جوش آورید. سپس پاستا و روغن را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۲ دقیقه آنها را بپزید تا نرم شوند ولی له نشده و زیر دندان سفت باشند. پس از پختن پاستاهای گوش فیلی آنها را آبکش کرده و به ظرف یا کاسه مخصوص پذیرایی که از قبل گرم کرده اید،منتقل کنید. |
7. | با قاشق سس گوجه فرنگی و ژامبون را روی پاستا بریزید و آنها را خوب به یکدیگر آغشته کنید و هنگام سرو روی آن پنیر رنده کنید. |
پاستای ژامبون و گوجه فرنگی