پاستای ژامبون و گوجه فرنگی

| ۹۰۰ گرم گوجه فرنگی ریز و شیرین | |
| ۶ برش ژامبون دودی | |
| ۶۰ گرم کره | |
| یک عدد پیاز، خرد شده | |
| یک حبه سیر، له شده | |
| ۴ ساقه اورگانو تازه خرد شده | |
| ۴۵۰ گرم پاستای گوش فیلی | |
| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| نمک و فلفل | |
| پنیر پکورینو رنده شده برای سرو |
| 1. | گوجه فرنگی ها را در آب جوش بریزید و بگذارید چند قل بزنند. سپس بلافاصله داخل آب سرد قرار دهید، پوست آنها را بکنید و پس از جدا کردن دانه های آن، گوشت گوجه فرنگی ها را خرد کنید. |
| 2. | به کمک یک چاقوی تیز، ژامبون ها را به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید. |
| 3. | کره را در یک ماهیتابه آب کرده، ژامبون ها را به آن افزوده و تا زمانیکه طلایی شوند، آنها را سرخ کنید. |
| 4. | پیاز و سیر را به ماهیتابه اضافه کنید و آنها را هم تا زمانیکه نرم شوند، روی حرارت متوسط قرار دهید. |
| 5. | گوجه فرنگی ها را همراه اورگانو درون ماهیتابه بریزید و به آن نمک و فلفل بیافزایید، حرارت را کم کرده و اجازه دهید غذا به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه به آرامی بجوشد. |
| 6. | در همین فاصله، در ظرف بزرگی آب را با کمی نمک به جوش آورید. سپس پاستا و روغن را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۲ دقیقه آنها را بپزید تا نرم شوند ولی له نشده و زیر دندان سفت باشند. پس از پختن پاستاهای گوش فیلی آنها را آبکش کرده و به ظرف یا کاسه مخصوص پذیرایی که از قبل گرم کرده اید،منتقل کنید. |
| 7. | با قاشق سس گوجه فرنگی و ژامبون را روی پاستا بریزید و آنها را خوب به یکدیگر آغشته کنید و هنگام سرو روی آن پنیر رنده کنید. |
پاستای ژامبون و گوجه فرنگی