پاستای پوتانسکا را میتوان در وعده شام و ناهار سرو کرد. از فیله ماهی خرد شده هم میشود به جای ماهی کولی استفاده کرد. این دستورالعمل کلاسیک ایتالیایی ، ساده و آسان است.

| ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون بکر | |
| یک عدد پیاز قرمز بزرگ، ریز خرد شده | |
| ۴ عدد فیله ماهی کولی | |
| ۲ حبه سیر، ریز شده | |
| ۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی خردشده | |
| ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
| ۲۲۵ گرم اسپاگتی خشک | |
| کمی فلفل قرمز چیلی خشک شده و پولک شده | |
| ۲۵ گرم زیتون سیاه بدون هسته، خرد شده | |
| ۲۵ گرم زیتون سبز بدون هسته، خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری دانه کیپر شسته و آبکش شده | |
| ۴ عدد گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب و خرد شده | |
| نمک و فلفل |
| 1. | روغن را در قابلمه ای گرم کرده، پیاز، ماهی و فلفل چیلی را اضافه کنید. آنها را تا زمانیکه نرم شوند و تغییر رنگ دهند یا به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سیر را هم اضافه کنید و ۳۰ ثانیه حرارت دهید. |
| 2. | گوجه فرنگی های خردشده را همراه رب به مواد اضافه کنید و بگذارید سس به جوش بیاید وبه مدت۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد. |
| 3. | در همین فاصله، اسپاگتی ها را در ظرفی پر از آب نمک به جوش آمده، بریزید و مطابق دستورالعمل روی بسته آن عمل کنید تا اسپاگتی ها بپزند ولی له نشوند و سفتی آنها زیر دندان حس شود. |
| 4. | زیتون ها، دانه های کیپر و گوجه های خشک شده را به سس اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر به آرامی بجوشند. نمک و فلفل سس را اندازه کنید. |
| 5. | اسپاگتی ها را آبکش کنید و داخل قابلمه، روی سس بریزید. آنها را خوب با هم مخلوط کنید تا سس، کاملاً با اسپاگتی آغشته شود و بلافاصله غذا را سرو نمایید. |