پاستای پوتانسکا را میتوان در وعده شام و ناهار سرو کرد. از فیله ماهی خرد شده هم میشود به جای ماهی کولی استفاده کرد. این دستورالعمل کلاسیک ایتالیایی ، ساده و آسان است.

۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون بکر | |
یک عدد پیاز قرمز بزرگ، ریز خرد شده | |
۴ عدد فیله ماهی کولی | |
۲ حبه سیر، ریز شده | |
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی خردشده | |
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
۲۲۵ گرم اسپاگتی خشک | |
کمی فلفل قرمز چیلی خشک شده و پولک شده | |
۲۵ گرم زیتون سیاه بدون هسته، خرد شده | |
۲۵ گرم زیتون سبز بدون هسته، خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری دانه کیپر شسته و آبکش شده | |
۴ عدد گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب و خرد شده | |
نمک و فلفل |
1. | روغن را در قابلمه ای گرم کرده، پیاز، ماهی و فلفل چیلی را اضافه کنید. آنها را تا زمانیکه نرم شوند و تغییر رنگ دهند یا به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سیر را هم اضافه کنید و ۳۰ ثانیه حرارت دهید. |
2. | گوجه فرنگی های خردشده را همراه رب به مواد اضافه کنید و بگذارید سس به جوش بیاید وبه مدت۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد. |
3. | در همین فاصله، اسپاگتی ها را در ظرفی پر از آب نمک به جوش آمده، بریزید و مطابق دستورالعمل روی بسته آن عمل کنید تا اسپاگتی ها بپزند ولی له نشوند و سفتی آنها زیر دندان حس شود. |
4. | زیتون ها، دانه های کیپر و گوجه های خشک شده را به سس اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر به آرامی بجوشند. نمک و فلفل سس را اندازه کنید. |
5. | اسپاگتی ها را آبکش کنید و داخل قابلمه، روی سس بریزید. آنها را خوب با هم مخلوط کنید تا سس، کاملاً با اسپاگتی آغشته شود و بلافاصله غذا را سرو نمایید. |