توصیه سرآشپز پاستای پنیر و کلم بروُکلی
در صورت تمایل، می توانید در مرحله ۳ دستور آشپزی علاوه بر سیر، از فلفل چیلی خشک شده نیز استفاده کنید. در این غذا، در صورت عدم دسترسی به پاستای گوش فیلی، پاستای پاپیونی جایگزین مناسبی خواهد بود.
۵۰۰ گرم کلم بروکلی | |
۴۰۰ گرم پاستا گوش فیلی خشک | |
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ حبه سیر درشت، له شده | |
۵۰ گرم فیله ماهی کولی کنسرو شده در روغن، آبکش و خرد شده | |
۶۰ گرم پنیر پارمزان | |
۶۰ گرم پنیر پرکورینو | |
نمک و فلفل |
1. | ۲ قابلمه بزرگ پر از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. کلم بروُکلی را به گلچه های کوچک تقسیم کنید و ساقه آن را به قطعات ریز خرد نمایید و درون یکی از قابلمه ها بریزید و تا زمانیکه نرم شوند، بپزید. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید. |
2. | درون قابلمه دیگر، پاستای گوش فیلی را بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. |
3. | در همین فاصله، روغن زیتون را در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر را افزوده و ۳ دقیقه سرخ کنید، مرتب هم بزنید تا رنگ آن قهوه ای نشود. سپس ماهی کولی خرد شده را به آن اضافه کنید و ۳ دقیقه بپزید. با یک قاشق چوبی مواد را مدام هم بزنید و آنها را به صورت پوره ای یکدست در بیاورید. |
4. | پاستا را آبکش کنید و به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و خوب هم بزنید. کلم های بروکلی را نیز به این مواد اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید. |
5. | پنیر پارمزان رنده شده را همراه پنیر پکورینو به پاستا اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید، مرتب هم بزنید تا پنیر ها آب شوند و به تمام مواد آغشته شوند. |
6. | از آنجا که پنیرها و ماهی کولی نمک دارند، تنها از چاشنی فلفل برای طعم دادن به غذا استفاده کنید تا غذا شور نشود. پاستا را بین کاسه یا بشقاب های پذیرایی تقسیم کنید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز پاستای پنیر و کلم بروُکلی
در صورت تمایل، می توانید در مرحله ۳ دستور آشپزی علاوه بر سیر، از فلفل چیلی خشک شده نیز استفاده کنید. در این غذا، در صورت عدم دسترسی به پاستای گوش فیلی، پاستای پاپیونی جایگزین مناسبی خواهد بود.