مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم کلم بروکلی
۴۰۰ گرم پاستا گوش فیلی خشک
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر درشت، له شده
۵۰ گرم فیله ماهی کولی کنسرو شده در روغن، آبکش و خرد شده
۶۰ گرم پنیر پارمزان
۶۰ گرم پنیر پرکورینو
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.۲ قابلمه بزرگ پر از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید. کلم بروُکلی را به گلچه های کوچک تقسیم کنید و ساقه آن را به قطعات ریز خرد نمایید و درون یکی از قابلمه ها بریزید و تا زمانیکه نرم شوند، بپزید. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
2.درون قابلمه دیگر، پاستای گوش فیلی را بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید.
3.در همین فاصله، روغن زیتون را در ماهیتابه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر را افزوده و ۳ دقیقه سرخ کنید، مرتب هم بزنید تا رنگ آن قهوه ای نشود. سپس ماهی کولی خرد شده را به آن اضافه کنید و ۳ دقیقه بپزید. با یک قاشق چوبی مواد را مدام هم بزنید و آنها را به صورت پوره ای یکدست در بیاورید.
4.پاستا را آبکش کنید و به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و خوب هم بزنید. کلم های بروکلی را نیز به این مواد اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید.
5.پنیر پارمزان رنده شده را همراه پنیر پکورینو به پاستا اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید، مرتب هم بزنید تا پنیر ها آب شوند و به تمام مواد آغشته شوند.
6.از آنجا که پنیرها و ماهی کولی نمک دارند، تنها از چاشنی فلفل برای طعم دادن به غذا استفاده کنید تا غذا شور نشود. پاستا را بین کاسه یا بشقاب های پذیرایی تقسیم کنید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز پاستای پنیر و کلم بروُکلی

در صورت تمایل، می توانید در مرحله ۳ دستور آشپزی علاوه بر سیر، از فلفل چیلی خشک شده نیز استفاده کنید. در این غذا، در صورت عدم دسترسی به پاستای گوش فیلی، پاستای پاپیونی جایگزین مناسبی خواهد بود.