مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم کدو تنبل، پوست کنده و دانه گرفته
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
۲ حبه سیر، له شده
۴ تا ۶ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
مقداری جوز هندی تازه، رنده شده
حدود ۲۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ یا سبزیجات
۱۱۵ گرم ژامبون، ریز خرد شده
۲۵۰ گرم پاستا نواری شکل خشک (تالیاتله)
۱۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب
نمک و فلفل
پنیر پارمزان تازه رنده شده برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.کدو حلوایی را به دو نیم کنید و دانه های داخل آن را با قاشق بردارید. سپس آن را به حبه های یک سانتیمتری برش دهید.
2.۲ قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. پیاز و سیر را به آن اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه و روی حرارت کم سرخ کنید تا نرم شوند. سپس نیمی از جعفری ها را به آن اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر سرخ نمایید.
3.تکه های کدو را اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید و برای طعم بهتر به آن نمک، فلفل و جوز هندی بزنید.
4.نیمی از عصاره مرغ یا سبزیجات رابه قابلمه اضافه کنید، درب ظرف را ببندید و حدود ۱۰ دقیقه مواد را بجوشانید تا کدوها نرم شوند. در صورتیکه امکان سوختن کدوها قبل از پخت کامل آنها بود، عصاره مرغ یا سبزیجات بیشتری به آن اضافه کنید.
5.قطعات بریده شده ژامبون را به قابلمه اضافه کرده و در حالیکه مرتباً هم میزنید به مدت ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
6.در همین فاصله، قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را بجوشانید. سپس پاستای تالیاتله و ۱ قاشق باقیمانده روغن زیتون رابه آن اضافه کرده و به مدت ۱۲ دقیقه دیگر بپزید تا وقتی که پاستاها نرم شوند ولی زیر دندان بیایند. سپس آن را آبکشی کرده و به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید.
7.خامه پرچرب را با مخلوط کدو حلوایی و ژامبون ترکیب کرده و خوب گرم کنید. سپس این مخلوط را روی پاستا بریزید و با مابقی جعفری خرد شده، تزیین کنید. این غذا را گرم سرونموده و از پنیر پارمزان رنده شده در کنار آن به طور جداگانه استفاده نمایید.