پاستای نواری با کدو حلوایی

۵۰۰ گرم کدو تنبل، پوست کنده و دانه گرفته | |
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد پیاز، ریز خرد شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
۴ تا ۶ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده | |
مقداری جوز هندی تازه، رنده شده | |
حدود ۲۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ یا سبزیجات | |
۱۱۵ گرم ژامبون، ریز خرد شده | |
۲۵۰ گرم پاستا نواری شکل خشک (تالیاتله) | |
۱۵۰ میلی لیتر خامه پرچرب | |
نمک و فلفل | |
پنیر پارمزان تازه رنده شده برای سرو |
1. | کدو حلوایی را به دو نیم کنید و دانه های داخل آن را با قاشق بردارید. سپس آن را به حبه های یک سانتیمتری برش دهید. |
2. | ۲ قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. پیاز و سیر را به آن اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه و روی حرارت کم سرخ کنید تا نرم شوند. سپس نیمی از جعفری ها را به آن اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر سرخ نمایید. |
3. | تکه های کدو را اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید و برای طعم بهتر به آن نمک، فلفل و جوز هندی بزنید. |
4. | نیمی از عصاره مرغ یا سبزیجات رابه قابلمه اضافه کنید، درب ظرف را ببندید و حدود ۱۰ دقیقه مواد را بجوشانید تا کدوها نرم شوند. در صورتیکه امکان سوختن کدوها قبل از پخت کامل آنها بود، عصاره مرغ یا سبزیجات بیشتری به آن اضافه کنید. |
5. | قطعات بریده شده ژامبون را به قابلمه اضافه کرده و در حالیکه مرتباً هم میزنید به مدت ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. |
6. | در همین فاصله، قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را بجوشانید. سپس پاستای تالیاتله و ۱ قاشق باقیمانده روغن زیتون رابه آن اضافه کرده و به مدت ۱۲ دقیقه دیگر بپزید تا وقتی که پاستاها نرم شوند ولی زیر دندان بیایند. سپس آن را آبکشی کرده و به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید. |
7. | خامه پرچرب را با مخلوط کدو حلوایی و ژامبون ترکیب کرده و خوب گرم کنید. سپس این مخلوط را روی پاستا بریزید و با مابقی جعفری خرد شده، تزیین کنید. این غذا را گرم سرونموده و از پنیر پارمزان رنده شده در کنار آن به طور جداگانه استفاده نمایید. |