مواد لازم و ترکیبات

۹۰۰ گرم برگ های ریز و تازه اسفناج
۴۰۰ گرم پاستای فتوچینی خشک (نواری شکل مسطح)
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری دانه کاج
۳ حبه سیر، له شده
۸ عدد فیله ماهی کولی کنسروی، آبکش و خرد شده
نمک

راهنمای دستور پخت

1.برگ های اسفناج را بشویید و در یک قابلمه بزرگ بریزید. آبی به آن اضافه نکنید و همان آبی که پس از شستشو روی برگ ها باقیمانده، کافی است. درب ظرف را ببندید و روی حرارت زیاد قرار دهید و گاهی قابلمه را تکان دهید تا زمانیکه اسفناج ها نرم شوند ولی رنگشان تغییر نکند. سپس آنها را خوب آبکش کنید و کنار بگذارید و گرم نگه دارید.
2.آب را با کمی نمک به جوش آورید. پاستاهای فتوچینی را همراه یک قاشق غذاخوری روغن به آب افزوده و بگذارید به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه بپزند، تا زمانیکه مغز پخت شوند ولی زیر دندان سفت باشند.
3.در همین فاصله، ۴ قاشق غذاخوری از روغن باقیمانده را در یک قابلمه حرارت دهید و پس از اضافه کردن دانه های کاج آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را از قابلمه خارج کنید و تا زمان نیاز کنار بگذارید.
4.سیر را به قابلمه اضافه کنید و سرخ کنید تا طلایی شود. بعد ماهی و اسفناج را اضافه کرده، خوب هم بزنید و بگذارید ۲ تا ۳ دقیقه بپزند تا گرم و مغز پخت شوند. حالا دانه های کاج را به ماهیتابه برگردانید.
5.پاستای فتوچینی را آبکش کنید، به باقی روغن زیتون داخل قابلمه آغشته کنید و به ظرف مخصوص پذیرایی که گرم کرده اید، منتقل کنید. سس ماهی و اسفناج ها را با قاشق روی پاستا بریزید. آنها را به آرامی با هم ترکیب کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز پاستای ماهی کولی و اسفناج

اگر عجله داشتید می توانید از اسفناج های منجمد استفاده کنید. اسفناج ها را پس از آنکه یخشان آب شد، در آبکش صاف کنید و تا جایی که همه آبشان خارج شود آنها را فشار دهید. سپس برگ ها را به شکل رشته ای خرد کنید و در مرحله ۴ دستور آشپزی همراه ماهی به ظرف غذا اضافه نمایید.