مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم نودل برنجی
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
۲۲۵ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان، خرد شده
۲ حبه سیر، کوبیده
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل
یک قاشق چایخوری پودر کاری چینی
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده
۷۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی، رشته ای خرد شده
یک قاشق غذا خوری سویا سس رقیق
۲ قاشق غذاخوری عصاره مرغ
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده

طرز تهیه

1.نودل برنجی را به مدت ۴ دقیقه در آب گرم بخیسانید. آن را کاملاً آبکش کرده و تا زمان نیاز کنار بگذارید.
2.روغن بادام زمینی را داخل یک وُک یا ماهیتابه چدنی از پیش گرم شده، حرارت داده و برش های مرغ را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آن تفت دهید.
3.سیر، زنجبیل و پودر کاری چینی را به افزوده و ۳۰ ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
4.نودل، سویا سس و عصاره مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و با مواد خوب مخلوط کنید. آنها را به مدت یک دقیقه هم بزنید.
5.روغن کنجد و گشنیز خرد شده را روی نودل بپاشید. غذا را داخل ظرف مخصوص پذیرایی ریخته و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز نودل مرغ 

برای تنوع در طعم، می توانید از گوشت اردک یا فیله گوسفند در تهیه این غذا استفاده نمایید.