توصیه سرآشپز نودل مرغ
برای تنوع در طعم، می توانید از گوشت اردک یا فیله گوسفند در تهیه این غذا استفاده نمایید.
۲۲۵ گرم نودل برنجی | |
۲ قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی | |
۲۲۵ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان، خرد شده | |
۲ حبه سیر، کوبیده | |
یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل | |
یک قاشق چایخوری پودر کاری چینی | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده | |
۷۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی، رشته ای خرد شده | |
یک قاشق غذا خوری سویا سس رقیق | |
۲ قاشق غذاخوری عصاره مرغ | |
یک قاشق چایخوری روغن کنجد | |
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده |
1. | نودل برنجی را به مدت ۴ دقیقه در آب گرم بخیسانید. آن را کاملاً آبکش کرده و تا زمان نیاز کنار بگذارید. |
2. | روغن بادام زمینی را داخل یک وُک یا ماهیتابه چدنی از پیش گرم شده، حرارت داده و برش های مرغ را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آن تفت دهید. |
3. | سیر، زنجبیل و پودر کاری چینی را به افزوده و ۳۰ ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. |
4. | نودل، سویا سس و عصاره مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و با مواد خوب مخلوط کنید. آنها را به مدت یک دقیقه هم بزنید. |
5. | روغن کنجد و گشنیز خرد شده را روی نودل بپاشید. غذا را داخل ظرف مخصوص پذیرایی ریخته و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز نودل مرغ
برای تنوع در طعم، می توانید از گوشت اردک یا فیله گوسفند در تهیه این غذا استفاده نمایید.